رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل از راهاندازی درمانگاههای تخصصی طب سنتی در بابل خبر داد.
وی با بیان اینکه طب سنتی تجربیات دانشمندان و حکمای ایرانی طی زمانهای طولانی است، اظهار کرد: طب سنتی توانایی ارائه راه حل در برخی از بیماریهایی بوده که امروزه طب جدید در برخورد با آنها ناتوان است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل خاطرنشان کرد: توجه ویژه به اصلاح نحوه زندگی و ارائه الگوی صحیح رفتارهای بهداشتی برای حفظ سلامتی و پیشگیری از بیماری از نقاط قوت طب سنتی ایرانی است.
ربیعی با اشاره به اینکه امروزه افزایش شیوع بیماریهای مزمن و وابستگیهای دارویی و درمانی به خارج از مرزهای کشور از معضلات فعلی جامعه در حوزه درمان است، اظهار کرد: باید براساس منویات رهبری در راستای خودکفایی، بومیسازی، احیای علم و تمدن قدم برداشت.
وی با اشاره به اینکه طب سنتی درمانمدار نبوده و سلامتمحور است، گفت: ستاد احیای طب سنتی در دانشگاه از سال 86 و به دنبال آن نیز کتابخانه اختصاصی طب سنتی در سال 87 تشکیل شد که در این راستا احیا باغ گیاهان دارویی نیز در دستور کار قرار گرفته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل با بیان اینکه در سال 91 دانشکده طب سنتی راهاندازی شد و ورود دومین گروه دستیاران تخصصی طب سنتی در سال 92 تصویب شد، افزود: این دانشکده به مدت 7.5 سال کار خود را آغاز کرد که در حال حاضر دارای دو عضو هیئت علمی و 11 پزشک دستیار تخصصی طب سنتی است که چهار دستیار دیگر نیز از سال 94 وارد درمانگاه میشوند.
ربیعی هدف از راهاندازی این مرکز را الگوی آموزشی، پژوهشی و درمانی طب سنتی و مکمل برشمرد و گفت: جذب نخبگان علمی طب سنتی و مکمل، راهاندازی درمانگاههای تخصصی طب سنتی، مکمل و مرجع درمان کل کشور شدن از دیگر اهداف راهاندازی این سلامتکده است