امروز : چهارشنبه, ۳۰ مهر , ۱۳۹۹
تاریخ : 2015/06/29 - 17:07 ذخیره فایل ارسال به دوستان

لقمه‌های مخصوص افطار

ابتدا پیاز و فلفل دلمه‌ای را ریز خرد کرده و با زردچوبه و پودرکاری و مقداری روغن زیتون تفت می‌دهیم. گوشت را اضافه کرده و تمام مواد را با هم خوب سرخ می‌کنیم


لقمه‌های مخصوص افطــاری

مواد لازم:

  •  خمیر یوفکا مخصوص غذا: ۲۰ تکه مثلثی
  •  گوشت چرخ‌کرده: ۴۰۰ گرم
  •  پیاز متوسط: یک عدد
  •  فلفل‌دلمه‌ای متوسط: یک عدد
  •  زردچوبه و پودر کاری هرکدام: یک قاشق چای‌خوری
  •  گوجه‌فرنگی ریز خردشده: ۳ عدد
  •  پلوی پخته شده: ۵/۱ لیوان
  •  نمک و فلفل: به میزان لازم
  •  کنجد برای روی خمیر: به میزان لازم
  •  زرده تخم‌مرغ: یک عدد مخلوط شده با زعفران برای روی لقمه‌ها
  •  روغن زیتون: به میزان لازم
  •  جعفری ریز خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری

روش تهیه:

ابتدا پیاز و فلفل دلمه‌ای را ریز خرد کرده و با زردچوبه و پودرکاری و مقداری روغن زیتون تفت می‌دهیم. گوشت را اضافه کرده و تمام مواد را با هم خوب سرخ می‌کنیم و سپس گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و نمک و فلفل می‌زنیم و آن‌قدر مواد را تفت می‌دهیم تا آب گوجه‌ها کشیده شود. برنج و جعفری را اضافه کرده و مواد را از روی حرارت برمی‌داریم. روی طرف پهن خمیر ۲ قاشق از مواد گذاشته و از اطراف خمیر را روی مواد جمع کرده و به دور خودش می‌پیچیم تا به قسمت نوک مثلث برسیم. روی لقمه‌ها را با زرده زعفرانی زرین کرده، کنجد می‌پاشیم و به مدت ۴۵ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم می‌پزیم.

نکته: خمیر یوفکای مخصوص غذا به۲ شکل دایره‌ای و مثلثی در بازار موجود است که اگر دایره‌ای آن را تهیه کردیم،‌ دایره را به ۶ قسمت تقسیم می‌کنیم. در این حالت ۶ مثلث دارید که تفاوتی با نوع مثلثی آن نخواهد داشت.

ارسال دیدگاه

تبليغات در بابل نوين

تیترامروز

سیمرغ ما

تبليغات در بابل نوين