امروز : چهارشنبه, ۳۰ مهر , ۱۳۹۹
تاریخ : 2015/07/05 - 11:03 ذخیره فایل ارسال به دوستان

طرز تهیه توپک های پنیری برای سفره افطار

طرز تهیه توپک های پنیری برای سفره افطار

 

۶۱۱۱۹

مواد لازم توپک پنیری :
پنیر فتا پنیر صبحانه
۵۰۰گرم
ماست چکیده خامه ای
۱۰۰ گرم
شوید و زیره
۵ قاشق غذاخوری
مغز پسته
۵ قاشق غذاخوری
مغز گردوی خرد شده
۵ قاشق غذاخوری
کنجد
۵ قاشق غذاخوری
روش تهیه توپک پنیری :
*. پنیر فتا و ماست چکیده را به وسیله چنگال با هم خوب مخلوط کرده و به اندازه یک فندق از آن بردارید و در دست فرم دهید سپس در صورت تمایل می توانید در شوید و زیره بغلطانید، این مواد برای افرادی که دارای چربی خون بالا هستند، مناسب می باشد. و یا اینکه توپ های پنیری را در مغز گردوی خرد شده، مغز پسته یا کنجد بو داده بغلطانید و کنار هم در ظرف قرار دهید و همراه نان و سبزی خوردن یا با چای میل کنید.
نکته تغذیه ای :
*. به علت عدم نیاز به پخت و یا سرخ کردن، این غذا، غذایی ساده و در عین حال سالم و مناسب برای افطار کردن است. در ضمن وجود پنیر، ماست و مغزهای روغنی باعث بالا رفتن ارزش غذایی این افطاری می شود. شوید و زیره نیز برای افراد مبتلا به چربی و فشار خون بالا مناسب است.

ارسال دیدگاه

تبليغات در بابل نوين

تیترامروز

سیمرغ ما

تبليغات در بابل نوين