امروز : جمعه, ۸ مرداد , ۱۴۰۰
تاریخ : 2015/08/08 - 11:19 ذخیره فایل ارسال به دوستان

خورشت اردک و انار (انار دون)

 

خورشت اردک و انار ( انار دون)

خورشت اردک و انار ( انار دون)

 

مواد لازم:

اردک متوسط حدود یک ونیم کیلو یک عدد.

دانه های انار ترش یک لیوان.

پیاز۳ عدد متوسط.

سیر ۳حبه.

رب گوجه یک قاشق غذاخوری.

رب انار ۲ قاشق غذاخوری.

شکر سرخ ۲ قاشق غذا خوری.

نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

ابتدا اردک  را مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه  زده و سپس با شعله ی ملایم آن را سرخ میکنیم.

در این حین پیاز و سیر را رنده کرده و در روغن طلایی میکنیم.سپس دانه های انار را اضافه کرده و به همین ترتیب  کمی بعد رب گوجه و انار را اضافه کنید و برای شیرین شدن مقداری شکر سرخ اضافه کنید. (اگر ترش مزاج هستید میتوانید شکر را اضافه نکنید). شما میتوانید به جای شکر سرخ از شکر سفید استفاده کنید اما دلیل اضافه کردن شکر سرخ به خاطر طعم متفاوت و طبیعی بودن آن می باشد. حال نمک و فلفل را اضافه کرده و یک لیوان اب افزوده تا جوش بیاید .

حال اردک را در خورشت قرار می دهیم تا خوب جا بیافتد. البته اردک باید موقع سرخ کردن به حد پختن رسیده باشد و وقتی به خورشت اضافه کردیم، یک ساعت باید روی اجاق باشد تا جا بیافتد.

دقت کنید که اگر خورشت با رنگ قرمز میپسندید میزان رب گوجه را نسبت به رب انار بیشتر کنید چراکه رب انار سیاه میکند.

 

زینب ابراهیم زاده بالف

ارسال دیدگاه

تبليغات در بابل نوين

تیترامروز

سیمرغ ما

تبليغات در بابل نوين