امروز : یکشنبه, ۳ مرداد , ۱۴۰۰
تاریخ : 2015/08/15 - 7:06 ذخیره فایل ارسال به دوستان

آموزش طرز پخت کیک شربتی بسیار خوشمزه

روش تهیه کیک شربتی

مواد لازم برای تهیه ی کیک شربتی:

آرد سفید ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
ماست ا لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
هل ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
روغن ۱ لیوان

برای شربت:

آب ۱ لیوان
شکر ۱لیوان
گلاب یک چهارم لیوان
زعفران ۱ قاشق چایخوری

ابتدا فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. روغن ( جامد یا مایع ) را با شکر خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. سپس تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده و با همزن خوب هم بزنید ( مقدار زدن در کیفیت کیک خیلی تاثیر داره ) هل را اضافه کنید. سپس ماست را به مخلوط اضافه کنید. و خوب هم بزنید. ( دقت بفرمایید که ماست نباید ترش باشد چرا که کیک پودر خواهد شد.)
آرد را با بکینگ پودر الک کرده و به مواد اضافه کنید ( در این مرحله نباید زیاد هم بزنید اما باید دقت داشته باشید که هیچ گلوله آردی در مخلوط باقی نماند. زیرا بعد از پخت کیک زیر دندان احساس میشود و مزه اش تلخ میشود.)
درون سینی فر یا قالب مورد نظر رولت کاغذ روغنی گذاشته. و آن را چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید. ( مخلوط این کیک کمی سفت است و باید با قاشق در قالب فر پخش کنید ولی لازم نیست روی آن رو صاف کنید زیرا خودش در فر درست میشود.)
حال وقت درست کردن شربت است.دقت بفرمایید که لازم نیست شربت غلیظ باشد. ابتدا بگذارید مخلوط آب، شکر و زعفران به مدت ۱۰ دقیقه جوش بخورد. و بعد هل را به آن اضافه کنید. و در آخر گلاب را اضافه کنید.
مخلوط این کیک رنگ خیلی روشنی دارد.اما بعد از پخت روی کیک کاملا طلایی می شود.
خیلی مهم است که کیک و شربت هردو باید سرد بشوند. بعد از اینکه کیک کاملا سرد شد با کارد تیز کیک رو از طول به خطوط موازی برش بزنید و بعد شربت را به آن اضافه می کنیم. در انتها می توانیم با پودر نارگیل و پودر پسته کیک را تزیین کنید.

زینب ابراهیم زاده بالف

ارسال دیدگاه

تبليغات در بابل نوين

تیترامروز

سیمرغ ما

تبليغات در بابل نوين