امروز : چهارشنبه, ۱۲ آذر , ۱۳۹۹
تاریخ : 2014/12/24 - 21:57 ذخیره فایل ارسال به دوستان

سازمان شيلات ايران دو دوره کلاس آموزشي طبخ ماهي در بابل

سازمان شيلات ايران دو دوره کلاس آموزشي طبخ ماهي در بابل، با هدف فرهنگ سازي مصرف ماهي، دو دوره کلاس آموزشي طبخ آبزيان در بابل برگزار شد.

با توجه به اين که آبزيان از گذشته به‌ عنوان يکي از غذاهاي بسيار مهم از حيث ارزش دارويي مطرح بوده است.

 به منظور ترويج فرهنگ مصرف آبزيان و فرهنگ سازي استفاده از ماهي در استان و نقش بسيار مهم امگا 3 موجود در گوشت ماهي براي کاهش بيماري‌هاي قلبي، عروقي با همکاري دانشکده فني و حرفه اي دخترانه شهرستان بابل جشنواره آموزش طبخ ماهي براي بانوان علاقمند در بابل برگزار شد که با استقبال خوب بانوان و دانشجويان دختر علاقمند اين شهرستان مواجه شده است.
عليرضا نقوي افزود: با توجه به اين که آبزيان از گذشته به‌ عنوان يکي از غذاهاي بسيار مهم از حيث ارزش دارويي مطرح بوده است.
در دهه‌هاي اخير نيز با توجه به رشد روز افزون جمعيت و در حالي که نيمي از مردم دچار سوء تغذيه هستند ماهي مي‌تواند در مقام تأمين پروتئين مصرفي مردم از جايگاه ويژه اي برخوردار شود.
نقوي ادامه داد: يکي از راه‌هاي بالا بردن متوسط سرانه مصرف در جامعه آشنايي مردم با انواع روش‌هاي پخت ماهي است که در همين راستا شيلات مازندران برنامه‌هاي زمان‌بندي شده اي در خصوص ترويج فرهنگ مصرف ماهي همچون سنوات گذشته در دستور کار خود قرار داده که در حال اجرا است.

برچسب ها :
ارسال دیدگاه

تبليغات در بابل نوين

تیترامروز

سیمرغ ما

تبليغات در بابل نوين