ایوبی: آنها که سینما را ناامن می خواهند باید پاسخگو باشند
شب همان روزی که مجلس به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بابت اکران فیلمهایی همچون «قصهها» کارت زرد داد، علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به هتل پارسیان آزادی رفت تا
عکس: سینا ملک پور/ تسنیم
در مراسم جشن تقدیر از داوران و هیات انتخاب سیوسومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر یک بار دیگر بر حمایتش از سینمای ایران تاکید کند و به ۱۸ چهره سینمایی نشان درجه یک هنری بدهد.
جنتی از اهدای دیرهنگام این نشانها اظهار تعجب کرد. در همین مراسم بود که حجتالله ایوبی، معاون وزیر و رئیس سازمان سینمایی درباره رایزنیهایش با قوه قضائیه درباره سینمای ایران خبر داد و گفت: «امروز جلسه خوبی در قوه قضائیه داشتیم و حتما روزهای آینده اخبار خوشی برای سینمای ایران خواهیم داشت.» ایوبی از کسانی که تلاش میکنند تا آرامش اهالی سینما را به هم بزنند، گلایه کرد و خطاب به حاشیهسازان درباره سازمان سینمایی گفت: «کسانی که میگویند ایوبی و حلقه مشاورانش، بدانند که دوران حلقه و فرقه تمام شده است و تمام سینمای ایران مشاوران ما هستند.»
ایوبی دلواپسان را خطاب قرار داد و گفت: «از تمام کسانی که اتفاقات خوبی مانند رونق گیشه سینما را نمیبینند، خواهش میکنم این واقعیتها را ببینند. چرا نباید از رونق سینما خوشحال باشیم؟! درج بعضی از مطالب بسیار کملطفی است، مثلا کسانی که فکر میکردند فیلم «قصهها» بیانیه سیاسی است، با دیدن این فیلم متوجه شدند که اصلا چنین نیست. از کسانی که ندیده ما را قضاوت میکنند درخواست میکنم اول ما را ببینند و بعد قضاوت کنند و تمام کسانی که از بعضی خبرها نگران میشوند، خوب است به گذشته برگردند و یادشان باشد چه کسانی باعث تعطیلی خانه سینما و آن همه حاشیه شدند. این تعطیلی و حاشیههای آن هزینههای بسیاری در خارج از کشور برای ما داشت و کسانی که باعث این وضعیت بودند، باید پاسخگو باشند.» عبدالله اسکندری، محمدرضا اصلانی، منوچهر اسماعیلی، پرویز بهرام، کیومرث پوراحمد، هدیه تهرانی، ابوالحسن داوودی، مسعود جعفریجوزانی، احمدرضا درویش، زندهیاد احمد رسولزاده، علیرضا زریندست، خسرو سینایی، جهانبخش سلطانی، کیانوش عیاری، رضا کیانیان، غلامحسین لطفی، جلال مقامی، منوچهر محمدی و علی معلم ۱۸ نفری بودند که دوشنبه ۱۸ خرداد به آنها نشان درجه یک هنری اهدا شد. از این میان کیومرث پوراحمد این مجال را فرصتی مناسبی یافت تا گلایهاش از سازمان حوزه هنری را به زبان بیاورد و بگوید: «سالهاست حوزه هنری سهم من را از فیلم «خواهران غریب» نمیدهد، زیرا سالهاست این فیلم را تکثیر میکند بدون اینکه حق مرا بپردازد و سهم مرا از این فیلم میدزدد.»