امروز : یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳
صنعت فراوری نیشکر مازندران در مسیر تجاری سازی
به گزارش بابل نوین، هادی اسماعیل پور دبیر برگزاری نخستین جشنواره نیشکر بومی مازندران، برجسته کردن فرهنگ بومی و صنعت کشاورزی را از اهداف برگزاری این جشنواره برشمرد و گفت: نخستین جشنواره نیشکر و فرآوردههای آن در قالب ۲۰ غرفه برگزار شد. وی با بیان اینکه نیشکر محصولی ریشه دار و دیرینه است، افزود: این محصول […]
به گزارش بابل نوین، هادی اسماعیل پور دبیر برگزاری نخستین جشنواره نیشکر بومی مازندران، برجسته کردن فرهنگ بومی و صنعت کشاورزی را از اهداف برگزاری این جشنواره برشمرد و گفت: نخستین جشنواره نیشکر و فرآوردههای آن در قالب ۲۰ غرفه برگزار شد.
وی با بیان اینکه نیشکر محصولی ریشه دار و دیرینه است، افزود: این محصول برای پیشگیری از بیماری دیابت و عوارض آن بسیار مفید است.
اسماعیل پور محصول بومی و استراتژیک نیشکر در سبد تولیدات کشاورزی بهنمیر اشاره کرد و گفت: سرمایه گذاران بومی و غیر بومی میتوانند با رویکرد تجاری سازی صنعت فراوری نیشکر فعالیت کنند.
نخستین جشنواره نیشکر بومی مازندران عصر امروز در بهنمیر میزبان علاقهمندان است.
/ع
اخبار مازندران , بابل نوین , بهنمیر , تولیدات کشاورزی , نیشکر , هادی اسماعیل پور
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.