Wednesday, 8 May , 2024
امروز : چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳
امروز : چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳
اخبار ویژه مازندران »
شناسه خبر : 65325
پرینتخانه » اجتماعی, علم و سلامت
تاریخ انتشار : 19 شهریور 1396 - 14:50 | | ارسال توسط : roroi
با استفاده از این روشها خواص شیر را افزایش دهید
طب امروزی تأکید فراوانی به خوردن شیر دارد اما با توجه به مزاج سرد و تر شیر، مصرف این ماده بدون مصلح آن میتواند زمینهساز بروز برخی از بیماریها بهویژه در افراد با مزاج سرد شود ...
به گزارش بابل نوین، طب امروزی تأکید به خوردن فراوان شیر میکند مخصوصاً در افراد پیر با پوکی استخوان و آرتروز، از طرفی افراد مسن عمدتاً از سردی مفاصل و سایر اعضا رنج میبرند که مصرف بالای شیر در این افراد میتواند زمینه تشدید بیماریهای استخوانی این افراد را در پی داشته باشد.
برای این افراد بهترین روش مصرف شیر در منابع طب سنتی این است که شیر را با دارچین میل کنند تا هم سردی شیر را بگیرد و هم به این دلیل که دارچین مبدرق (بدرقهکننده) شیر است شیر را تا مفاصل میبرد.
این خاصیت ذاتی دارچین است که اگر همراه شیر خورده شود، خواص درمانی شیر را به مفاصل میرساند.
ترکیب شیر با دارچین، ۱۰ برابر بیشتر از خود شیر خاصیت دارد.
کاهش کلسترول بد، پیشگیری از حمله قلبی، تنفس راحت و تقویت استخوان از خواص این ترکیب فوقالعاده و خوشطعم است./ص
خبرگزاری دانشجو
برچسب ها
آرتروز , اخبار سلامتی بابل نوین , استخوان , پوکی استخوان , خواص درمانی , دارچین , شیر , طب سنتی , کلسترول , مفاصل
به اشتراک بگذارید
https://babolnovin.ir/?p=65325
تعداد دیدگاه : ۰
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.