امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Thursday, 2 May , 2024
امروز : پنج شنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳
شناسه خبر : 67462
  پرینتخانه » مذهبی تاریخ انتشار : 19 مهر 1396 - 20:12 | | ارسال توسط :

احیای امر به معروف و نهی از منکر نیازمند عزم و اراده جدی است

به گزارش بابل نوین، حجت الاسلام ناصر شکریان امیری، مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران عصر امروز در جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر در بابل با اشاره به این مطلب که امر به معروف و نهی از منکر نیاز ضروری برای جلوگیری از انحراف در جامعه است، گفت: خداوند در قرآن به اهمیت […]

به گزارش بابل نوین، حجت الاسلام ناصر شکریان امیری، مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران عصر امروز در جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر در بابل با اشاره به این مطلب که امر به معروف و نهی از منکر نیاز ضروری برای جلوگیری از انحراف در جامعه است، گفت: خداوند در قرآن به اهمیت این دو فریضه الهی تاکید می کند و به ویژه در آیه ۱۴۰ سوره مبارکه آل عمران منادیان امر به معروف و نهی از منکر را از رستگاران بیان می فرماید.

وی اجرای فریضه امر به‌ معروف و نهی از منکر را یک وظیفه همگانی عنوان کرد و افزود: در کنار احساس مسؤولیت همه آحاد برای اجرای امر به معروف و نهی از منکر، در جامعه اسلامی و دینی مسؤولان باید شرایط و بستر امر به معروف و نهی از منکر را فراهم کنند.

عضو شورای فرهنگ عمومی مازندران با بیان این مطلب  که هدف اصلی قیام سیدالشهدا(ع) احیای امر به معروف و نهی از منکر بود، خاطرنشان کرد: اگر امر به معروف و نهی از منکر در جامعه جدی گرفته نشود و شاهد یک نظارت همگانی در حفظ جامعه اسلامی نباشیم، انحراف و فساد فراگیر می شود.

وی ادامه داد: نحوه و شرایط امر به معروف و نهی از منکر به منظور اثرگذاری آن در جامعه باید آموزش داده شود و در این زمینه باید فرهنگ سازی صورت گیرد.

حجت الاسلام شکریان بی تفاوتی را سم مهلک برای پویایی و سلامت جامعه عنوان کرد و اظهار داشت: مسؤولان و نخبگان جامعه برای زمینه بسترسازی و همگانی کردن فریضه امر به معروف و نهی از منکر باید اهتمام ویژه ای داشته باشند و تذکر عمومی را نباید تضعیف خود قلمداد کنند.

وی تاکید کرد: احیای امر به معروف و نهی از منکر خنثی کننده ناتوی فرهنگی دشمنان در جامعه اسلامی است.

استاد حوزه علمیه با اشاره به نقش رسانه ها برای فرهنگ سازی فریضه امر به معروف و نهی از منکر، گفت: اگر آمران به معروف و ناهیان از منکر در جامعه از سوی مسؤولان مورد حمایت قرار گیرند، مردم با جدیت دراین عرصه وارد عمل خواهند شد.

وی ادامه داد: امر به معروف و نهی از منکر آنقدر دارای اهمیت است که سیدالشهدا(ع) حاضر می شود جان خود و بهترین عزیزان پیامبراسلام(ص) را در جهت ادای این فریضه الهی فدا کند.

حجت الاسلام شکریان با تاکید بر این مطلب که مبلغان دینی باید از ظرفیت ماه های محرم و صفر برای اهمیت و ضرورت امر به معروف و نهی از منکر در منابر استفاده کنند، تصریح کرد: امر به معروف و نهی از منکر واجب فراموش شده است و احیای آن به یک عزم و اراده جدی نیاز دارد.

وی افزود: در کنار امر به معروف لسانی، استفاده از ظرفیت رسانه های جدید به ویژه شبکه های مجازی ضرورت مهم برای امر به معروف  و نهی از منکر است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با تاکید بر کارهای خلاقانه و شناسایی ظرفیت ها در بستر امر به معروف و نهی از منکر، تاکید کرد: احادیث معصومین (ع)‌،‌ جملات برجسته عالمان دینی و وصیت نامه های شهدا در کنار کارهای خلاقانه در این عرصه و کارهای جذاب می تواند در عرصه امر به معروف و نهی از منکر اثربخش باشد.

منبع: رسا

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.