امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Saturday, 4 May , 2024
امروز : شنبه, ۱۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳
شناسه خبر : 59829
  پرینتخانه » آخرین اخبار تاریخ انتشار : 31 خرداد 1396 - 14:59 | | ارسال توسط :

اختصاص معین و معینه‌ به کاروان‌های ۱۳۵ و ۱۶۰ نفره حج تمتع

‎مدیر حزب و سازماندهی بعثه مقام معظم رهبری گفت: کاروان‌های حج را به 4 گروه 85، 115، 135 و 160 نفره تقسیم کرده ایم و به گروه‌های 135 و 160 نفره معین و معینه اختصاص می‌دهیم.

به گزارش بابل نوین، حجت الاسلام و المسلمین علی پروانه مدیر حزب و سازماندهی بعثه مقام معظم رهبری در گفتگو با  باشگاه خبرنگاران جوان؛  با اشاره به معین و معینه‌های عازم به حج امسال اظهار داشت: علاوه بر هر کاروان که یک روحانی دارد، کاروان‌های حج را به ۴ گروه ۸۵، ۱۱۵، ۱۳۵ و ۱۶۰ نفره تقسیم کرده ایم و به گروه‌های ۱۳۵ و ۱۶۰ نفره معین و معینه اختصاص می‌دهیم.

‎وی در ادامه گفت: به همراه کاروان‌هایی که بیش از ۵۰ درصد ظرفیت آن‌ها را مردان و بیش از ۵۰ درصد ظرفیت آن‌ها را زنان تشکیل می‌دهند معین و معینه اعزام می‌کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین پروانه افزود: زنان زائری که در کاروان‌های خود معینه ندارند، می‌توانند از معینه‌های کاروان‌های دیگر سوالات خود را بپرسند، البته معینه‌ها را در لابی هتل‌ها مستقر می‌کنیم تا اگر سوال شرعی برای حجاج پیش آمد آماده پاسخگویی باشند.

مدیر حزب و سازماندهی بعثه مقام معظم رهبری تصریح کرد: بعد از اینکه روحانیان را تخصیص دادیم، لیست معین و معینه‌ها را اعلام می‌کنیم. برخی روحانیان، یکی از محارمشان به عنوان معینه به حج اعزام می‌شود که این افراد در اولویت اعزام قرار می‌گیرند و سایر معینه‌ها را بر اساس سال اعزام‌شان دعوت می‌کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین پروانه با اشاره به سال اعزام معین و معینه‌هایی که امسال به حج اعزام می‌شوند، بیان کرد: امسال از معینه‌هایی که در سال ۸۹ و معین‌هایی که در سال ۸۹ و ۹۰ به حج مشرف شده اند، دعوت کرده ایم.

‎وی با اشاره به سنی که معین و معینه‌ها می‌توانند بر اساس آن به حج تمتع اعزام شوند، گفت: سن معین‌ها باید ۲۷ تا ۶۵ سال و سن معینه‌ها ۳۰ تا ۵۵ سال باشد.

‎حجت الاسلام و المسلمین پروانه با اشاره به طرز گزینش معین و معینه‌ها گفت: معین و معینه‌ها با داشتن مدرک سطح ۳ حوزه از سوی بعثه مقام معظم رهبری ارزیابی می‌شوند و امتحان کتبی می‌دهند. این افراد بعد از گذراندن آموزش‌های لازم به عنوان کارآموز به عمره و عتبات اعزام می‌شوند و بعد از ۱۳ تا ۱۵ مرتبه که این سفرها را انجام دادند، برای معین و معینه شدن حج تمتع بررسی می‌شوند.

‎وی با اشاره به ارتقا پست معین‌ها به روحانی کاروان حج، بیان کرد: با ۳ بار اعزام معین به حج تمتع درجه وی به روحانی کاروان ارتقا می‌یابد.

‎حجت الاسلام و المسلمین پروانه با اشاره به تعداد نیرو‌های جدیدی که امسال به عنوان معین و معینه به حج تمتع اعزام می‌شوند، گفت: در حال حاضر حدود ۱۰ درصد از کاروان‌ها را معین و معینه‌های تازه وارد تشکیل می‌دهند./ص

 

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.