امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Wednesday, 1 May , 2024
امروز : چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت , ۱۴۰۳
شناسه خبر : 55989
  پرینتخانه » اخبار بابل, اخبار برگزیده اصلی, مذهبی تاریخ انتشار : 10 اردیبهشت 1396 - 7:54 | | ارسال توسط :

اگر می‌خواهید با ایمان باشید معرفت را بالا ببرید

مدیریت مدرسه علمیه روحیه بابل گفت: در تکامل یک چیزی در آن مدنظر ما قرار دارد که آن هم ایمان است، اگر می‌خواهید با ایمان باشید باید معرفت را بالا ببری، اگر به سجده بروی اما هیچ چیزی را توحیدی نبینی و خدا را ناظر نبینی دیگر آن‌ جا توحید پیاده نمی‌شود.

به گزارش بابل نوین، حجت‌الاسلام علی‌اکبر اکبرپور در جمع حاضرین در جشن میلاد امام حسین(ع) با تبریک اعیاد شعبانیه اظهار کرد: در سوره بقره خداوند می‌فرماید” الم ذَٰلِکَ الْکِتَابُ لَا رَ‌یْبَ ۛ فِیهِ ۛ هُدًى لِّلْمُتَّقِینَ” یعنی در این جا کتاب مدنظر ماست، گاهی کتاب، کتاب تکوینی است که در تفسیر عیاشی این کتاب را به نقل از امام صادق(ع)، امیرالمومنین(ع) را گفته است.

وی افزود: جناب فیض کاشانی در کتاب تفسیر‌الصافی خود بیان کرده منظور از امیرالمومنین(ع) آن جایگاه امیرالمومنین(ع) است یعنی آن صورت انسانی کاملش.
مدیریت مدرسه علمیه روحیه بابل ادامه داد: این کتاب تکوینی چون به انسان کامل می‌خورداشاره دارد دارای نفس تکمیلی هم هست و او خود مصداق کتاب می‌شود.

این مقام مسئول تصریح کرد: برای آن‌ها که می‌خواهند کامل شوند لفظ استکمال به کار می‌رود، ما برای آن‌که از طریق استکمالی به کمال برسیم نیاز به توالد، تکامل و تقارب داریم.

حجت‌الاسلام اکبرپور گفت: توالد دارای دو عامل پدر و مادر است، اولین بحث مهم پدر و مادر است، نقل شده که جناب علامه محمدتقی مجلسی برای این که جناب محمدباقر به این مقام برسد چه اشک‌ها و سختی‌هایی را تحمل کر، پس یکی از راه‌های رسیدن به کمال مراقبت پدر و مادر است.

وی افزود: در بحث دوم بعد از توالد، بحث تکامل است، انسان دوست دارد به تکامل برسد، در تکامل مادی یک وقتی هست تکامل جسم داریم، یک وقتی هست تکامل در مال هست، یک وقت هست تکامل معنوی است.

مدیریت مدرسه علمیه روحیه بابل تاکید کرد: در تکامل یک چیزی در آن مدنظر ما قرار دارد که آن هم ایمان است، اگر می‌خواهید با ایمان باشید باید معرفت را بالا ببرید، اگر به سجده بروی اما هیچ چیزی را توحیدی نبینی و خدا را ناظر نبینی دیگر آن‌ جا توحید پیاده نمی‌شود.

وی افزود: رسول خدا(ص) می‌فرماید”در هفت سالگی آن‌ها به نماز بایستند و در ده سالگی برای نماز نخواندن آن‌ها را تنبیه کنید و آن‌ها را از بستر ها جدا کنید” و در کنار این مسئله امیرالمومنین(ع) می‌فرماید “هیچ وقت با غضب فرزندان را تنبیه نکنید” پس این دو منافات ندارد در یک راستا است.

اکبر پور در پایان گفت: به نقل از پیامبر اسلام  دو چیز است که خداوند در این دنیا کیفرش می‌دهد یکی تعدی کردن نسبت به هر چیزی و دیگری نافرامنی از والدین است و امام علی(ع) تاکید می‌کند که هرکسی کرامت نفس داشته باشد دنیا در نظرش خرد و ناچیز شمرده می‌شود پس به این دو مسئله توجه کنیم.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.