امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Friday, 3 May , 2024
امروز : جمعه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳
شناسه خبر : 71667
  پرینتخانه » مذهبی تاریخ انتشار : 02 آذر 1396 - 16:47 | | ارسال توسط :

به یهودِ امت من سلام نکنید

به گزارش بابل نوین، پیامبر خدا (ص) می‌فرمایند: «هیچ مؤمنی نیست که در راه نماز جماعت قدم بردارد مگر اینکه خداوند متعال، ترس و هراس روز قیامت را برای او سبک می‌گیرد و سپس به او امر می‌کند که به سوی بهشت برود». آیت‌الله مجتهدی در شرح حدیث می‌گویند: مستحب است که انسان، نمازش را در […]

به گزارش بابل نوین، پیامبر خدا (ص) می‌فرمایند: «هیچ مؤمنی نیست که در راه نماز جماعت قدم بردارد مگر اینکه خداوند متعال، ترس و هراس روز قیامت را برای او سبک می‌گیرد و سپس به او امر می‌کند که به سوی بهشت برود».

آیت‌الله مجتهدی در شرح حدیث می‌گویند: مستحب است که انسان، نمازش را در مسجد بخواند. خیلی ها در خانه نماز میخوانند و به مسجد نمی‌روند که این خوب نیست؛ حدیث دارد: «کسی که همسایه مسجد باشد و مسجد نرود، لعنت خدا بر او باد.»

ایشان می‌افزایند: پیامبر خدا (ص) در حدیثی فرمودند: «به یهود و نصارا اگر ناچار شدید سلام کنید، به یهودِ امت من سلام نکنید»، پرسیدند: «ای پیامبر خدا، یهود امت تو چه کسانی هستند؟»، پیامبر خدا فرمودند: «کسانی که صدای اذان و اقامه را می‌شنوند اما به نماز جماعت حاضر نمی‌شوند»، با استناد به همین حدیث است که اهل تسنن به ما اعتراض میکنند و میگویند که اینها یهود امت هستند؛ این کار را نکنید.

آیت‌الله مجتهدی در پایان می‌گویند: بهترین مساجد هم اول مسجدالحرام است و بعد مسجد النبی و بعد مسجد کوفه و بعد مسجد بیت المقدس و بعد مسجد جامع هر شهر و بعد مسجد محله و بعد مسجد بازار، این درجه بندی مساجد برای ثواب نماز خواندن در آنهاست. نماز در حرم امام ثوابش بیشتر از مسجد است، مثلا مشهد مشرف شده اید، اگر نمازهایتان را در حرم بخوانید، ثوابش بیشتر از مسجد است، کربلا مشرف شده‌اید، در حرم امام حسین (ع) نماز بخوانید، بهتر از مسجد است. این مسئله را خیلی ها نمی‌دانند. مستحب است انسان با کسی که به مسجد نمی‌رود، غذا نخورد. اگر دوستت مسجدی نیست، با او غذا نخور. در کارها با او مشورت نکن، همسایه او نشو، از او دختر هم نگیر، به او دختر هم نده، وقتی کسی به عنوان خواستگار می‌آید، از او بپرسید که: «آیا مسجدی هست یا نه؟»

منبع: احسن الحدیث

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.