امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Friday, 3 May , 2024
امروز : جمعه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳
شناسه خبر : 55387
  پرینتخانه » اخبار مازندران تاریخ انتشار : 04 اردیبهشت 1396 - 13:37 | | ارسال توسط :

تایید سلامت برنج مازندران با طرح پایش

طرح پایش سلامت برنج تولیدی مازندران مورد تایید دانشگاه علوم پزشکی مازندران قرار گرفت.

به گزارش بابل نوین،  دلاور حیدرپور رئیس سازمان جهادکشاورزی مازندران با بیان اینکه با اجرای طرح پایش، سلامت برنج تولیدی مازندران مورد تایید دانشگاه علوم پزشکی مازندران قرار گرفت، گفت: با اجرای این طرح میزان آلودگی برنج به سموم در مازندران کمتر از یک درصد برآورد شده است.

وی افزود: این طرح به صورت غربالگری از مناطق مختلف تولید و عرضه برنج محلی در مازندران از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران انجام شده است.

حیدرپورگفت: براساس این طرح حدود ۹۹٫۱ درصد از برنج محلی تولیدی در استان عاری ازآلودگی به سموم تشخیص داده شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: برای کاهش استفاده از سموم مضر در محصولات کشاورزی این استان، فروشگاه های عرضه سموم کشاورزی ساماندهی شد.

حیدرپور گفت: این فروشگاه ها موظف شدند تا برای راهنمایی چگونگی استفاده ازسموم کشاورزی مسوول فنی استخدام کنند.

وی افزود: نظارت بر فروشگاه های عرضه سموم کشاورزی و اجباری شدن استخدام مسئول فنی باعث کاهش ۳ برابر مصرف سموم در استان شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران میزان مصرف سموم را پیش از اجرای این طرح حدود ۱۲ هزار تن اعلام کرد و گفت: در سال ۹۴ میزان مصرف سموم برای تمام محصولات کشاورزی تولیدی در این استان که حدود ۷ میلیون تن بوده به ۳ هزارو ۳۰۰ تن رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.