امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Friday, 3 May , 2024
امروز : جمعه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳
شناسه خبر : 58520
  پرینتخانه » آخرین اخبار تاریخ انتشار : 11 خرداد 1396 - 16:11 | | ارسال توسط :

در ماه‌های آینده شاهد تورم دو رقمی و گرانی شدید کالاهای اساسی خواهیم بود

تورم تک رقمی شد، اما گرانی موادغذایی نسبت به قبل ۲۰ درصد رشد کرده/ حجم نقدینگی ۱۲۰۰ هزار هزار میلیارد است که رشد بالایی داشته است

مصاحبه با یحیی آل اسحاق در نسیم آنلاین

به گزارش بابل نوین،یحیی آل اسحاق، عضو اتاق بازرگانی تهران و وزیر اسبق بازرگانی اظهار داشت: حجم نقدینگی  ۱۲۰۰ هزار هزار میلیارد است که رشدش نسبت به گذشته رشد بالایی است، بنابراین انتظار  می رود که نرخ تورم از تک رقمی بالاتر برود.

وی افزود: بر اساس شاخص‌های عمومی و محاسبات به نرخ تک رقمی تورم رسیده ایم اما واقعیتی که مردم لمس می کنند غیر از این است که آمار نشان می دهد. زیرا در عین حال که نرخ تورم تک رقمی است اما گوشت و مرغ و دیگر مواد غذایی و اجاره مسکن بین ۱۵ تا ۲۰ درصد رشد داشته است.

آل اسحاق تأکید کرد: ۷۵ درصد نیازهای طبقه متوسط به پایین جامعه را ۵ گروه کالایی مواد غذایی، پوشاک، اجاره مسکن، آموزش و بهداشت تشکیل می دهند که در حال حاضر در عین تک رقمی بودن نرخ تورم تمامی این ۵ گروه ۱۵ تا ۲۰ درصد رشد داشته اند.

عضو اتاق بازرگانی تهران بیان داشت: چنان چه نگاه جدیدی شکل نگرفته و دولت نتواند نرخ تک رقمی تورم را حفظ کند تورم در ماه های آینده دو رقمی شده و کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم هم گرانتر از اکنون می شود.

آل اسحاق عنوان کرد: در بخش مسکن یک رکود ۴ ساله شکل گرفته است، همیشه رکود ایجاد شده در بخش مسکن پس از مدتی رونق را در پی داشته  اما آن چه که اکنون شاهدش هستیم این است که رکود مستمر حوزه مسکن نتوانسته است ما را به سمت رونق ببرد.

وی با بیان این که برای بخش محرومین، میلیون‌ها واحد تحت عنوان مسکن مهر در حاشیه شهرها ساخته شد که ناقص ماند و به مصرف نهایی نرسید، گفت: مسکن برای قشر متوسط  گران تر شده و این در حالی است که تقاضای مسکن از سوی این قشر بالاتر رفته است اما نه خریداران قدرتی برای خرید دارند و نه تولیدی در این حوزه شکل گرفته است.

 عضو اتاق بازرگانی در پایان خاطرنشان کرد: سیاست‌های  مسکن به یک تغییر اصولی نیاز دارد تا پروژه‌های نیمه تمام به پایان برسد در غیر این صورت بازار مسکن هیچ گونه تغییری نخواهد داشت.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.