امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Friday, 3 May , 2024
امروز : جمعه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳
شناسه خبر : 65543
  پرینتخانه » سیاسی تاریخ انتشار : 23 شهریور 1396 - 1:09 | | ارسال توسط :

زنگنه قول داد ایرادات IPC را در اجرا رفع کند اما اشکالات همچنان باقیست/ معتقدند ایرانی‌ها نمی‌توانند!

رئیس سازمان دیدبان عدالت و پیشرفت گفت: تقریبا ۶۰ % اصلاحیه‌های مد نظر ما روی IPC اعمال شده و اشکالت مهمی باقی مانده بود. مقامات وزارت نفت قول دادند در اجرا این اشکالات را برطرف کنند.

به گزارش بابل نوین،  احمد توکلی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو در مورد قراردادهای IPC گفت: این قراردادها الگویی است که قرار بود برای جلب سرمایه‌گذار خارجی منتشر شود. دیدبان شفافیت و عدالت بر روی این قرارداد کار کارشناسی انجام داد. ایرادات این قرارداد مطرح شد و به مسئولین ذی‌ربط منتقل شد که برخی را پذیرفتند اما برخی را رد کردند. 

نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: بعد از افزایش انتقادات، آقای جهانگیری برخورد خوبی انجام داد و منتقدین را جمع کرد تا به همراه مسئولین وزارت نفت این قرارداد را بررسی کنند و نظرات آن‌ها را بشنوند. در آن جلسات جمع‌بندی بر آن شد که بسیاری از اشکالات بر این قراردادها وارد است. لذا مصوبه به هیئت دولت رفت و اصلاح شد و برگشت. بر اصلاحیه ایراداتی وارد کردیم و رهبری هم تذکراتی دادند. مجددا به هیئت دولت رفت و اصلاح شد. یکبار دیگر هم ایراد گرفتیم و رفت اصلاحیه‌هایی بر آن وارد شد. 

وی در مورد میزان اصلاحیه‌های نهایی این قرارداد گفت: تقریبا ۶۰% اصلاحیه‌های مد نظر ما اعمال شده و اشکالت مهمی باقی مانده بود. مقامات وزارت نفت قول دادند در اجرا این اشکالات را برطرف کنند. 

توکلی با اشاره قرارداد توتال عنوان کرد: بعد از عقد قرارداد توتال دیده‌بان شفافیت مجددا معترض شد. آقای زنگنه در پاسخ گفت من در حین قرارداد مسائل مدنظر شما را رعایت کرده‌ام. قرار بر این شد قرارداد را برای مطالعه به دیده‌بان شفافیت بدهند که ندادند. یکی از افرادی که مطلع بود گفت همچنان برخی از اشکالات باقی مانده است.

توکلی در پاسخ به اینکه آیا ایران در این قراردادها دست برتر را دارد، گفت: ایران دست فروتر را نداشته باشد، دست برتر پیشکش. متاسفانه در این نوع قراردادها بیشتر به خارجی‌ها اعتماد شده تا داخلی‌ها! اصرار دارند که شرکت‌های بین‌المللی وارد عمل شوند و معتقدند ایرانی‌ها نمی‌توانند. ما تذکر دادیم که اگر می‌خواهید پروژه‌ها را به خارجی‌ها بدهید در مناطقی این کار را بکنید که واقعا ایرانی‌ها تکنولوژی آن را ندارند. در مناطقی که توان داخلی وجود دارد نباید این واگذاری به خارجی‌ها صورت بگیرد. البته که ما از ورود فناوری و تکنولوژی استقبال می‌کنیم.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.