امروز : پنج شنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳
علت ترش کردن پس از نوشیدن چای
به گزارش بابل نوین، متخصص طب سنتی و عضو هیئت علمی دانشگاه مشهد گفت: چای مرغوب، تقویت کننده معده و محکم کننده دهانه آن است و اگر به آن مواد آروماتیک (عطردهنده) افزوده نشود و دیردم، دبش،گس و قدری تلخمزه باشد، دهانه معده را محکم کرده و جلوی ریفلاکس را میگیرد.
وی افزود: اگر از چایهای معطر و زوددم متداول استفاده کنیم که اغلب، طعم گس و تلخ ندارند، برعکس، نوشیدن آن میتواند موجب شل شدن دهانه معده و بروز ریفلاکس شود.
این متخصص طب سنتی ادامه داد: بنابراین، افرادی که با مصرف چای، اصطلاحاً ترش می کنند، باید بدانند چایی که مصرف میکنند احتمالاً از چایهای اسانسدار نامرغوب است و به دلیل رنگ دهی سریع، دم کشیدن آن کوتاه است.
انوشیروانی گفت: چای بهاره گیلان، چای سبز و حتی چای سفید هم اگر به اندازه کافی دم نکشند، نمیتواند کمکی به تقویت معده و دهانه آن بکند.
وی اضافه داد: افزودن برخی گیاهان معطر به چای، بخصوص گل محمدی تازه و خوشبو، میتواند موجب تقویت و تشدید اثرات مفید چای شود و در کاهش ریفلاکس و ترش کردن مفید باشد.
/ص
خبرگزاری دانشجو
آروماتیک , اخبار سلامتی بابل نوین , ترش کردن , چای , دبش , دیردم , طب سنتی , متخصص , معده , نوشیدن
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.