امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Friday, 3 May , 2024
امروز : جمعه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳
شناسه خبر : 60580
  پرینتخانه » آخرین اخبار تاریخ انتشار : 10 تیر 1396 - 18:26 | | ارسال توسط :

فرمان ضد مهاجرتی مغایر با سیاست‌های اقتصادی ترامپ است

به گزارش بابل نوین، علی بیگدلی کارشناس مسائل آمریکا درباره حکم دیوان عالی آمریکا مبنی بر اجرای بخشی از فرمان ضد مهاجرتی ترامپ با بیان اینکه سیاست‌های رئیس جمهور آمریکا گاه منافع خودشان را نشانه می‌رود، اظهار داشت: ترامپ شخصی تاجر پیشه است و متوجه نیست که با چنین قانونی گردشگری آمریکا که مسئله مهمی برای […]

به گزارش بابل نوین، علی بیگدلی کارشناس مسائل آمریکا درباره حکم دیوان عالی آمریکا مبنی بر اجرای بخشی از فرمان ضد مهاجرتی ترامپ با بیان اینکه سیاست‌های رئیس جمهور آمریکا گاه منافع خودشان را نشانه می‌رود، اظهار داشت: ترامپ شخصی تاجر پیشه است و متوجه نیست که با چنین قانونی گردشگری آمریکا که مسئله مهمی برای اقتصاد این کشور است و تا کنون نیز به عنوان قطب گردشگری در جهان مطرح بوده به خطر می‌افتد و این قانون بر درآمدهای گردشگری تاثیر مستقیم می‌گذارد.

کارشناس آمریکا با بیان اینکه ترامپ به زعم خود می‌خواهد با این کار از ورود مسلمانانی که به نظرش حامی تروریسم هستند به آمریکا جلوگیری کند، تصریح کرد: بعد از اعتراضات مختلفی که به فرمان ضد مهاجرتی او شد، مجبور شدند سه امتیاز از قبیل ارتباطات اصیل یا نسبتهای درجه یک مانند پدر، مادر، خواهر و برادر، ارتباط با موسسات معتبر آمریکایی و پذیرش دانشجویان از سوی دانشگاههای معتبر آمریکا برای متقاضیان ورود به آمریکا در نظر بگیرند.

گفتنی است، ترامپ روز ۲۸ ژانویه ۲۰۱۸، حدود یک ماه پس از ورود به کاخ سفید یک دستور اجرایی امضا کرد که ورود اتباع هفت کشور مسلمان (ایران، سودان، سومالی، سوریه، یمن، لیبی و عراق) به خاک آمریکا را ممنوع می‌کرد. این فرمان، پس از اجرایی شدن باعث ایجاد هرج و مرج و اعتراضات گسترده در فرودگاه‌های آمریکا و شهرهای این کشور شد. این موضوع باعث شد که دادگاه فدرال ایالت واشنگتن، و پس از آن دادگاه تجدید نظر شعبه نهم ایالات متحده آمریکا اجرای آن را متوقف کنند.

ترامپ در واکنش، روز ۱۶ مارس این دستور اجرایی را لغو و نسخه اصلاح‌شده‌ آن، موسوم به فرمان شماره ۱۳۷۸۰ را امضا کرد. در فرمان جدید، نام کشور عراق حذف شده بود و بنابراین محدودیت‌ها اتباع شش کشور مسلمان دیگر را شامل می‌شد. اما چند فاضی آمریکا این فرمان ترامپ را نیز با صدور احکامی لغو کرد تا دولت ترامپ مجبور شود برای گرفتن تأیید اجرای آن پرونده را به دیوان عالی آمریکا ارجاع دهد. سرانجام، دیوان عالی آمریکا روز ۲۶ ژوئن اعلام کرد که بخش‌هایی از محدودیت‌های اعمال شده از سوی دادگاه‌های پایین‌تر علیه فرمان اجرایی ترامپ را برداشته است. این دادگاه در توضیح بیشتر اعلام کرد که فرمان مهاجرتی ترامپ، به استثنای آن دسته از اتباع ۶ کشور مسلمان که دارای «ارتباطات اصیل» با شخص یا نهادی در ایالت متحده هستند، برای سایر اتباع این کشورها و با رعایت مفاد فرمان اجرایی شماره ۱۳۷۸۰ قابل اجرا است.

رسانه‌های آمریکا در توضیح درباره «ارتباطات اصیل» نوشته‌اند این مفهوم افرادی را شامل می‌شود که می‌خواهند وارد آمریکا شوند تا با عضو نزدیک خانواده خود – اعم از اولدین، همسر، فرزند، داماد یا عروس، خواهر و برادر – زندگی یا ملاقات کنند. همچنین افرادی که به واسطه ارتباطات طولانی مدت با دانشگاه یا نهادهای دیگر آمریکا قصد ورود به این کشور دارند، مشمول این تعریف هستند. در توضیح اولیه چنین آمده بود که بستگان درجه دو از جمله عمه، عمو، دایی، خاله و فرزندان آنها، پدر و مادر بزرگ، نوه و نامزد مشمول «ارتباطات اصیل» نیستند و نمی‌توان با آنها ویزا گرفت.

خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز در این باره نوشته است که مقام‌های دولت ترامپ تنها ساعاتی قبل از به اجرا گذاشته شدن قواعد جدید درباره فرمان منع مهاجرتی ترامپ تصمیم گرفتند از ورود نامزدها جلوگیری نکنند و آنها را مشمول معافیت برای دریافت روادید کنند. مقام‌های دولت ترامپ از ارائه توضیحات درباره حذف نامزدها از شمول ارتباطات اصیل خودداری کرده‌اند. آنها با وجود این گفته‌اند که تصمیم برای مجاز کردن ورود آنها برگرفته از متن «قانون مهاجرت و ملیت» آمریکا است.

 

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.