امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Thursday, 2 May , 2024
امروز : پنج شنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳
شناسه خبر : 72363
  پرینتخانه » اجتماعی تاریخ انتشار : 07 آذر 1396 - 18:30 | | ارسال توسط :

فواید انرژی‌زای “کامبوچا” نوشیدنی “ارگانیک” جایگزین نوشابه‌های صنعتی

کامبوچا دارای خواص سم‌زدایی، خواص آنتی‌اکسیدانی، افزایش قدرت ایمنی، سم زدایی از کلیه‌ها، بهبود عملکرد عروق، درمان کم‌خونی، درمان آسم و بهبود سیستم عصبی است، این نوشیدنی می‌تواند جایگزین نوشابه و دیگر آب‌میوه‌های صنعتی شود.

به گزارش بابل نوین،رضا بهروزی با اشاره به اینکه کامبوچا محصولی با قدمت بیش از ۲ هزار سال است، که در گذشته برای درمان انواع بیماری‌ها تهیه و تجویز می‌شد. هر چند چای تخمیری کامبوچا طرفداران زیادی دارد اما این نوشیدنی سلامت، آنگونه که باید در کشورمان شناخته شده نیست و لازم است مردم با این محصول سالم و اثرگذار بیشتر آشنا شوند.

بهروزی تصریح کرد: کامبوجا از ترکیب چای سبز، سیاه یا سفید با آب، شکر و قارچ کامبوجا تهیه می‌شود. پس از ترکیب این مواد طی یک فرآیند باکتریایی و تخمیری که ۱۰ روز طول می‌کشد، چای کامبوجا آماده می‌شود.

وی گفت: کامبوچا یک نوشیدنی «پروبیوتیک» است و  از سیستم ایمنی و گوارشی بدن حفاظت می‌کند. این نوشیدنی مفید همچنین حاوی آنزیم، اسیدهای آمینه، آنتی‌اکسیدان‌ها و پلی‌فنول‌ها است.

بهروزی عنوان کرد: این نوشیدنی مفید باعث بهبود عملکرد کبد می‌شود و از اسیدی شدن کبد جلوگیری می‌کند. اسید گلوکزونیک موجود در کامبوچا در بدن قابلیت تبدیل به گلوکزامین، کندروتئین سولفات و سایر پلی‌ساخاریدها و گلوکوپروتئین‌های مرتبط با مفاصل، کلاژن و مایع نرم کننده حرکت مفاصل می‌شود. این نوشیدنی همچنین سبب بهبود التهاب مفاصل و علائم روماتیسم و نقرس می‌شود.

وی اظهار داشت: کامبوچا  همچنین دارای خواص سم‌زدایی، خواص آنتی‌اکسیدانی، افزایش قدرت ایمنی، سم زدایی از کلیه‌ها، بهبود عملکرد عروق، درمان کم‌خونی، درمان آسم و بهبود سیستم عصبی است.

این تولید کننده کامبوچای ارگانیک گفت: نوشیدنی سلامتی کامبوچا انرژی‌زا است و میزان جذب آهن بدن را افزایش می‌دهد. کامبوجا باعث تنظیم متابولیسم شده و منجر به کاهش وزن می‌شود.

وی اظهار داشت:  برنا کامبوچا با هدف ارتقاء سطح سلامتی جامعه و ارائه محصولات جایگزین نوشابه‌های مضر صنعتی، تحقیقات خود را در زمینه نوشیدنی‌های گیاهی تخمیری از سال ۱۳۸۷ به همت جمعی از متخصصین صنعت و دانشگاه شروع و در واحد تحقیق و توسعه شرکت ، موفق به طراحی و تولید نوشیدنی تخمیری کامبوچا بر پایه طب سنتی شد. این واحد تولیدی تحت نظارت سازمان غذا و دارو بوده و عضو انجمن جهانی تولیدکنندگان کامبوچا است.

بهروزی تاکید کرد: کامبوچا یک نوشیدنی مفید و سلامت‌بخش است که نیاز به توجه بیشتر دارد. این نوشیدنی می‌تواند جایگزین نوشابه و دیگر آب‌میوه‌های صنعتی شود.

وی اظهار داشت: همانطور که می‌دانید هر محصولی می‌تواند با کیفیت متفاوتی تولید شود و کامبوچا نیز از این قاعده مستثنی نیست. برنا کامبوچا از یک نوع چای خاص و مواد اولیه ارگانیک و مرغوب تهیه می‌شود که همین مسئله باعث ایجاد تمایز محصول ما با سایر محصولات شده است.

بهروزی خاطرنشان کرد: ما به روشی خاص با اضافه کردن گیاهان دارویی به این نوشیدنی طعمی متفاوت، با خواص بیشتر را برای شما تولید  و این باعث افتخار ماست که نوشیدنی کاملاً طبیعی و ارگانیک بدون استفاده از هیچ‌گونه مواد افزودنی و نگه‌دارنده‌های شیمیایی  را به شما عرضه می‌کنیم.

منبع:تسنیم

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.