امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Thursday, 2 May , 2024
امروز : پنج شنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳
شناسه خبر : 83236
  پرینتخانه » اقتصادی تاریخ انتشار : 20 مرداد 1397 - 14:48 | | ارسال توسط :

مشکلات بهداشتی صنعت دام با مصرف خوراک صنعتی مرتفع می‌گردد

به گزارش بابل نوین، علیرضا رفیعی‌پور، رییس سازمان دامپزشکی کشور در مراسم افتتاحیه چهارمین نمایشگاه خوراک دام، طیور و آبزیان، با اشاره به شروع عملیات ردیابی از مزرعه تا سفره اظهار کرد: اجرای این طرح در دستور کار قرار دارد و تحقق آن با اتوماسیون و صنعتی شدن ممکن می‌شود. وی افزود: معنای پروانه بهداشتی و […]

به گزارش بابل نوین، علیرضا رفیعی‌پور، رییس سازمان دامپزشکی کشور در مراسم افتتاحیه چهارمین نمایشگاه خوراک دام، طیور و آبزیان، با اشاره به شروع عملیات ردیابی از مزرعه تا سفره اظهار کرد: اجرای این طرح در دستور کار قرار دارد و تحقق آن با اتوماسیون و صنعتی شدن ممکن می‌شود.
وی افزود: معنای پروانه بهداشتی و بهره‌برداری که به تولیدکنندگان داده می‌شود این است که مصرف‌کننده نهایی متوجه شود محصولی که مصرف می‌کند از مزرعه تا چرخه مصرف، تحت کنترل و نظارت است.

این مقام مسئول ادامه داد: محصولات تراریخته نیز در تولیدات صنعتی به سهولت قابل رهگیری و کنترل است.

رفیعی پور با بیان اینکه حاکمیت به دنبال سیاست‌گذاری‌هایی است که تولیدات بخش خوراک به سمت صنعتی شدن حرکت کند، افزود: در این صورت در آینده مخاطرات بهداشتی ایجاد نخواهد شد.

به گفته وی؛ برای کمک به افزایش امنیت غذایی در کشور ایجاد زنجیره‌هایی که بتوانند اطلاعات خود را برای افزایش بهره‌وری و تولید محصول سالم‌تر در اختیار یکدیگر قرار دهند، ضروری است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه ۷۰ درصد هزینه‌های تولید فرآورده‌های خام دامی مربوط به خوراک دام است، افزود: با صنعتی شدن این بخش می‌توان ضریب تبدیل را بالا برد که در نتیجه هزینه‌های تولید فعالان بخش خصوصی کاهش می‌یابد.

این مقام مسئول با اشاره به مقاومت آنتی بیوتیک ها در دام و طیور گفت: در شکل غیرهدفمند تولید خوراک دام و طیور امکان ردیابی آنتی بیوتیک‌ها وجود ندارد. ممکن است مقاومت آنتی بیوتیکی در بدن دام ایجاد شده و یا با باقی ماندن آنتی بیوتیک در محصولات مواجه شویم که همه اینها درنهایت برای سلامت جامعه مخاطره‌آمیز است.

رفیعی پور در پایان گفت: استفاده از خوراک صنعتی می‌تواند در پایان دادن به بسیاری از این مشکلات موثر باشد.

/باشگاه خبرنگاران جوان

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.