امروز : دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳
تولید ۵۰۰ هزار کیلوگرم انواع شیرینی سنتی در مازندران
به گزارش بابل نوین، ابراهیم حسینی رییس هماهنگی روسای اتحادیه سراسر مازندران و ریس اتحادیه قنادان شهرستان ساری در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: ۵۰۰ هزار کیلو گرم انواع شیرینی سنتی به روش صنعتی سالانه در قنادی های استان پخته و عرضه می شود.
وی افزود: شیرینی های سنتی در قنادی های مازندران فقط با داشتن پروانه کسب و مکان مورد تایید بهداشت عرضه و بفروش می رسد .
رییس صنف قنادان شهرستان ساری گفت: در صورت پخت این نوع شیرینی ها در خارج از قنادی ها و تهیه آن بصورت خانگی حتما باید دارای برچسب ،کد بهداشتی و تاریخ تولید و انقضا از وزارت بهداشت باشد .
حسینی افزود: استفاده نکردن از افزودنی و مواد نگهدارنده و ماندگاری بالا و بکار بردن مواد مرغوب و با کیفیت از ویژگی مهم شیرینی سنتی مازندران است.
وی گفت: شیرینی های سنتی درکارگاهای قنادی هر کیلو حدود ۱۲ تا ۱۵ هزارتومان در بازار بفروش می رسد.
رییس هماهنگی روسای اتحادیه سراسر مازندران افزود: هم اکنون هزارشرینی فروشی و پانصد واحد تولیدی فعال می باشند
ابراهیم حسینی گفت: در این صنوف ده هزار نفر مشغول فعالیت هستند و خودجوش کارگر جذب می کنند./ص
ابراهیم حسینی , اتحادیه , اخبار استانی بابل نوین , شیرینی , مازندران
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.