امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Friday, 3 May , 2024
امروز : جمعه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳
شناسه خبر : 78033
  پرینتخانه » اقتصادی تاریخ انتشار : 13 بهمن 1396 - 11:06 | | ارسال توسط :

رئیسی: صنعت زنبورداری در بودجه سال آینده مغفول ماند

به گزارش بابل نوین، عفت رئیسی سرحدی مدیرعامل اتحادیه زنبورداران با انتقاد از تخصیص نیافتن ردیف بودجه مستقل به بیمه زنبورداران اظهار کرد: براساس تفاهم نامه صندوق بیمه تامین اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با اتحادیه سراسری قرار است که حدود ۸۵ هزار زنبور دار تحت پوشش بیمه قرار گیرند. به گفته وی؛ زنبورداران در حالی […]

به گزارش بابل نوین، عفت رئیسی سرحدی مدیرعامل اتحادیه زنبورداران با انتقاد از تخصیص نیافتن ردیف بودجه مستقل به بیمه زنبورداران اظهار کرد: براساس تفاهم نامه صندوق بیمه تامین اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با اتحادیه سراسری قرار است که حدود ۸۵ هزار زنبور دار تحت پوشش بیمه قرار گیرند.

به گفته وی؛ زنبورداران در حالی تفاهم نامه بیمه روستایی و عشایری امضا کردند که چشم به راه عدالت در زمینه بیمه و بهره گیری از سطح خدمات هستند.

وی افزود: هم اکنون از ۸۵ هزار زنبوردار تنها حدود ۱۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه هستند که دولت ۵ تا ۶ هزار نفر آنها از محل هدفمندی یارانه ها بیمه کرده و مابقی بیمه خویش فرما هستند که نرخ آن بسیار بالا است.

رئیسی سرحدی با اشاره به اوضاع نامساعد زنبورداران نسبت به روستاییان و عشایر گفت: با توجه به نیمه دوم ماه زمستان، زنبورستان ها به سبب نبود بارش‌های مناسب دچار فقر غذایی هستند که با توجه به اهمیت زنبور عسل در حفظ محیط زیست از مسئولان تقاضا داریم که حمایت جدی از این صنعت به عمل آورند.

مدیرعامل اتحادیه زنبورداران ادامه داد: اکنون ۸۵ هزار عضو اتحادیه سراسری زنبورداران هستند و حدود یک میلیون اشتغال غیرمستقیم در این حوزه وجود دارد که بدین منظور در صدد هستیم تا بانک‌ها منابع ارزان قیمت، همانند تسهیلات عشایری در اختیار زنبورداران قرار دهند تا بتوانند بر توسعه محصول، بازسازی و نوسازی کندوهای عسل، ارتقای کمی و کیفی تولید عسل کار کنند.

به گفته وی؛ نوسازی و بازسازی کندوهای عسل، انتقال دانش فنی به زنبورستان‌ها و استفاده از دانش نوین در برداشت محصول امری ضروری است.

این مقام مسئول با انتقاد از مغفول ماندن صنعت زنبورداری در بودجه سال آینده، بیان کرد: در لایحه بودجه سال آینده برای نهادهای موازی که جز اولویت دولت نیست، بودجه هنگفتی اختصاص یافته است، به همین خاطر از نمایندگان مجلس تقاضا داریم که بخشی از بودجه را به سمت و سوی کارآفرینی در صنعت زنبورداری که اهمیت بالایی در حفظ محیط زیست و جلوگیری از مهاجرت افراد به کلان شهرها دارد، اختصاص دهند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.