امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Thursday, 2 May , 2024
امروز : پنج شنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳
شناسه خبر : 55513
  پرینتخانه » اخبار مازندران تاریخ انتشار : 05 اردیبهشت 1396 - 10:05 | | ارسال توسط :

زنگ انشای مسؤولان مازندران این بار در حوزه سلامت!

استاندار مازندران در زنگ انشای سلامت، نگران سلامتی مردم مازندران شد و گفت: روش‌های تغذيه بايد به صورت درست و اصولی اصلاح شود.

به گزارش بابل نوین،بچه‌های کم‌کار و یا بچه‌هایی که خیلی اهل دل دادن به درس نیستند، همیشه از درس حساب فراری بودند و برای زنگ انشای لحظه‌شماری می‌کردند. این بچه‌ها استعدادی در زنگ انشا هم نداشتند اما خاصیت درس انشا این بود که خانواده‌‌ها در نگارش و نوشتن انشا با دانش‌آموزان همکاری می‌کردند.

حال و روز مدیران مازندران این روزها این گونه است. مدیران استان در روزهایی که باید سر کلاس حساب بشینند و چرتکه بندازند که چه کارهای در استان کردند و چه کارهایی که می‌شد انجام بشود و نشد، سر کلاس انشا نشسته و مواردی که اطرفیان برای آنها به رشته تحریر درآوردند، از رو می‌خوانند و منتظر هم هستند که مردم اقدامات انجام نشده آنها را تایید کنند.

انشای این روزهای استاندار مازندران در حوزه سلامت بود که خواستار نقش‌آفرینی بیشتر دستگاه‌های مرتبط با سلامت شد و گفت: فعالیت‌های دستگاه‌‌ها باید آنان احصا و کمی‌سازی شود.

وی بیان کرد: برنامه‌های نظارتی دستگاه‌های ذی‌مدخل باید با حساسیت بیشتری و در طول سال به‌صورت مستمر دنبال شود.

استاندار مازندران نگران تغذیه مردم استان هم شد و تصریح کرد: روش‌های تغذیه باید به صورت درست و اصولی اصلاح شود.

از دیگر مواردی که ربیع فلاح در طول این مدت یادش رفت که مطرح کند و این روزها به فکرش رسید، بحث تشکیل مجمع سلامت در تمامی شهرستان‌های استان بود و تاکید کرد: این فعالیت باید به شکل گسترده و قوی‌تر در شهرستان‌ها، بخش‌ها و روستاها پیگیری شود و فرمانداران جدی‌تر باید به این مهم ورود کنند.

البته با توجه به برنامه انتخاباتی فرماندارها، آیا این روزها وقت برای سلامت مردم باقی می‌ماند یا خیر که در این ارتباط ظاهرا فکری نشده و استاندار در این ارتباط حرفی به میان نیاورد.

نماینده دولت در مازندران در ادامه خواستار ساز و کاری اصولی در راستای توجه به مولفه‌ای اجتماعی، اخلاقی و فرهنگی موثر بر سلامت به‌منظور اجتماعی کردن سلامت شد./ز

بلاغ

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.