Thursday, 2 May , 2024
امروز : پنج شنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳
امروز : پنج شنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳
اخبار ویژه مازندران »
شناسه خبر : 51054
پرینتخانه » اجتماعی
تاریخ انتشار : 19 اسفند 1395 - 14:35 | | ارسال توسط : roroi
وقتی آژیر دیابت با کاهش قند خون به صدا در میآید/ در صورت داشتن این نشانه دیابت بیخ گوش شما است
یک فوق تخصص غدد و متابولیسم کودکان گفت: احتمال ابتلا به دیابت در افرادی که قند خونشان پس از صرف غذا کاهش پیدا میکند، بیشتر است.
به گزارش بابل نوین، شاداب صالح پور فوق تخصص غدد و متابولیسم کودکان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: به طور طبیعی قند خون افراد پس از صرف غذا افزایش پیدا میکند، زیرا مواد غذایی برای سوخت و ساز در بدن به قند تبدیل میشوند، ولی در صورتی که افزایش قند خون از حد مجاز بیشتر باشد، اختلال و بیماری در بدن به وجود میآید.
وی اظهار داشت: افرادی که دچار اختلال تحمل قند هستند یعنی در شرایط پیش دیابت قرار دارند، قند خونشان ممکن است پس از صرف غذا بین ۱۴۰ تا ۲۰۰ میلی گرم در دسی لیتر باشد که در این عارضه قند فرد بالاتر از ۱۴۰ میلی گرم در دسی لیتر است و اگر قند پس از غذا بالاتر از ۲۰۰ میلی گرم در دسی لیتر باشد شخص مبتلا به دیابت است.
این فوق تخصص غدد و متابولیسم کودکان عنوان کرد: فعالیت بدنی و ورزش ناکافی، استراحت طولانی، استرس و اضطراب زیاد، وجود سابقه خانوادگی، مصرف بیش از حد شیرینی و چربی، بیماری چربی خون، اضافه وزن و چاقی و به طور کلی رعایت نکردن اصول صحیح زندگی احتمال افزایش قند خون را پس از مصرف غذا افزایش میدهد و فرد را مستعد ابتلا به دیابت میکند.
وی در خصوص اشخاصی که مستعد ابتلا به دیابت هستند، افزود: این گروه از افراد ۲ تا سه سال پیش از اینکه مبتلا به دیابت نوع ۲ شوند، قند خونشان پس از غذا خوردن و به خصوص مصرف مواد نشاستهای مانند برنج و نان کاهش پیدا میکند به عبارتی قند خون این اشخاص پس ازصرف غذا پایینتر از سطح طبیعی قرار میگیرد.
صالح پور با بیان اینکه یکی از وظایف لوزالمعده تولید انسولین برای تنظیم قند خون است، تاکید کرد: در افرادی که قند خونشان پس از صرف غذا افزایش پیدا میکند، لوز المعده مجبور است چهار تا پنج برابر شخص عادی انسولین بسازد تا قند خون را در محدوده نرمال نگه دارد که همین کار باعث کاهش قند خون پس ازغذا خوردن میشود بنابراین پس از گذشت سه تا چهار سال، لوز المعده که برای مدت طولانی انسولین را به مقدار بالا تولید کرده است دچار خستگی میشود و قند خون بعد از صرف غذا بالاتر از ۱۴۰ یا ۲۰۰ میلی گرم در دسی لیتر میشود./ص
برچسب ها
اخبار اجتماعی بابل نوین , دیابت , شاداب صالح پور , قند خون , متابولیسم
به اشتراک بگذارید
https://babolnovin.ir/?p=51054
تعداد دیدگاه : ۰
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.