امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Saturday, 27 April , 2024
امروز : شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
شناسه خبر : 75279
  پرینتخانه » اجتماعی, اخبار برگزیده اصلی, اخبار ویژه, سیاسی, یادداشت و مقالات تاریخ انتشار : 05 دی 1396 - 0:05 | | ارسال توسط :

آنانی‌که تا قیام قیامت سیه‌رویند/محمد عباسپور

بوجود آمدن فرصت در هر سال و بمناسبت ۹دی، توفیق بزرگی برای یافتن مصادیق به‌روز فتنه‌گران با توجه به ملاک‌ها و معیارهاست.

به گزارش بابل نوین به نقل از بلاغ، فتنه، آزمایشی است که برای هر انسان مقدر شده، تا در کمال آزادی اراده، با تکیه بر ملاک‌ها و معیارها، راه درست را از نادرست تشخیص داده و در جهت انتخاب خود حرکت و تلاش کند.

این انتخاب حتماً نیازمند ملاک و شاقول است که در بینش توحیدی و اسلامی، ملاک قرآن و شاقول و تراز، ولایت و امامت است، که در آزمایش ۸۸، عده‌ای از خواص بدلیل عدول از ملاک و تراز، مردود شده اما برخی از آنان هنوز از فرصت‌های کریمانه نظام برای اصلاح و اعتراف خود استفاده نمی‌کنند.

قرآن مجید، آزمایش و امتحان را فتنه می‌نامد و می‌فرماید که همه انسان‌ها باید از تنور و صراط آزمایش عبور کنند تا مومنان از منافقان و کافران متمایز شوند.

حال که به استناد آیات قرآن، انسان‌ها را از فتنه و آزمایش گریزی نیست، باید بفرموده آقا امیرالمومنین علی علیه‌السلام ضمن شناخت ماهیت آزمایش‌ها و آشکار ساختن ابعاد مختلف آن، داشتن بصیرت، وانهادن عداوت، ترک اشرافیت و فخرفروشی، پرهیز از اقدام یا سکوت نابهنگام، حفظ هوشیاری و با احتیاط عمل کردن، دوری از مغرور شدن در قبال نعمت‌ها، پیروی از رهبر صالح، راست‌گویی مسئولان ودولتمردان به مردم و شناخت آفت‌ها و خسارت‌های فتنه، از ضروریات زندگی هر فرد مسلمان و پیرو اهلبیت(ع) از منظر مولا علی علیه‌السلام شمرده شده است.

در فتنه ۷۸و ۸۸، ملاک‌ها و معیارها که حفظ امنیت و آرامش جامعه، احترام به قانون، ظرفیت داشتن در قبال آرا مردم، پرهیز از اقداماتی که موجب شادی دشمنان و ناراحتی دوستداران انقلاب می‌شود، کاملاً از سوی سران فتنه نادیده گرفته شد و آنها کاری کردند تا دشمنان مایوس انقلاب مجدداً امیدوار شده و بنابه درخواست لیدران فتنه، فشارهای خود به ملت ایران را در قالب تحریم‌های بی سابقه بیشتر کردند.

خسارت‌های مادی و معنوی‌ای‌که سران فتنه به کشور وارد کردند و ۸ماه وضع باثبات‌ترین کشور منطقه را بی ثبات و در معرض چالش امنیتی قرار دادند، آنچنان زیاد است که هیچ‌گاه قابل جبران نیست.

از آنجا که جنس فتنه گران از نوع نفاق است و سران فتنه از منافقان معاصر بشمار می‌روند، بوجود آمدن فرصت در هر سال و بمناسبت ۹دی، توفیق بزرگی برای یافتن مصادیق به‌روز فتنه‌گران با توجه به ملاک‌ها و معیارهاست و امسال نیز سکوت برخی از دولتمردان در مقابل خروش مبارک ملت ایران علیه فتنه و مردودان این آزمایش بزرگ سیاسی اجتماعی، نشان می‌دهد که مردم باید بویژه در انتخابات‌ها هشیارتر رفتار کنند و برای خط قرمز خود، که تضمین‌کننده منافع و اقتدار ملی شان است، تشویق و تنبیه در نظر گرفته، رعایت کنندگان و بصیرت افزایان را تشویق و تجلیل و ساکتان و فریبکاران را تنبیه و مجازات کنند.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.