امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Sunday, 28 April , 2024
امروز : یکشنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳
شناسه خبر : 80228
  پرینتخانه » مذهبی تاریخ انتشار : 22 اسفند 1396 - 14:05 | | ارسال توسط :

دانشگاه مذاهب بهترین دلیل بر صدق و صحت ادعای وحدت و تقریب است

به گزارش بابل نوین، هیاتی از علما و استادان برجسته دانشگاه‌ها و مراکز علمی و دینی پاکستان با حضور در دانشگاه مذاهب اسلامی با رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی دیدار و گفت وگو کردند.  در این دیدار که مولوی نذیر احمد سلامی عضو مجلس خبرگان رهبری و از علمای برجسته اهل سنت استان سیستان و بلوچستان نیز […]

به گزارش بابل نوین، هیاتی از علما و استادان برجسته دانشگاه‌ها و مراکز علمی و دینی پاکستان با حضور در دانشگاه مذاهب اسلامی با رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی دیدار و گفت وگو کردند.

 در این دیدار که مولوی نذیر احمد سلامی عضو مجلس خبرگان رهبری و از علمای برجسته اهل سنت استان سیستان و بلوچستان نیز حضور داشت، حجت الاسلام و المسلمین مختاری در این دیدار به معرفی دانشگاه مذاهب اسلامی پرداخت و گفت: اهمیت این دانشگاه  به خاطر همزیستی مسالمت آمیز عملی پیروان مذاهب مختلف در یک فضای علمی است که میان دانشجویان و کارکنان آن که از مذاهب مختلف اسلامی هستند، وجود دارد.

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در ادامه به تبیین رشته‌های تحصیلی موجود در دانشگاه پرداخت و نوید اضافه شدن رشته‌های جدید را داد.

وی ویژگی اصلی فارغ التحصیلان این دانشگاه را معتدل بودن توصیف کرد که مبنای آن را در تلاشی دانست که دانشگاه در عمل  به سیره نبوی دارد.

مختاری با اشاره به وضعیت امروز جهان اسلام ادامه داد : مصیبت امروز جهان اسلام تفکر خشن و افراطی است که به هیچ عنوان انطباق با اخلاق کریمه پیامبر اسلام(ص) ندارد که رحمت للعالمین بودند.

وی دو صفت اخلاق مهرورزی و دلسوزی را در قرآن عامل توفیق پیامبر عنوان کرد.

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی با طرح این سوال که اگر پیامبر اسلام(ص) امروز در میان ما بودند این همه خشونت را تحمل می‌نمودند؟ افزود: مگر نه این است که علما  وارثان پیامبرانند پس باید در برابر این افراطی گری‌ها و تفکرات تکفیری و خشونت و کشته شدن انسان‌های بی گناه نقش آفرینی کنند و ساکت نباشند و در تنویر افکار عمومی به ویژه نسل جوان تلاش نمایند.

رسالت دانشگاه مذاهب اسلامی در تبیین اسلام معتدل

مختاری تاکید کرد: دشمنان اسلام، نه شیعه را می‌خواهند و نه سنی را هدف آن‌ها به انحطاط کشاندن اسلام است. در این میان دانشگاه مذاهب اسلامی برای تبیین و معرفی اسلام معتدل با بهره‌گیری از استادان و دانشجویان پیروان تمامی مذاهب دلیل صحت ادعای جمهوری اسلامی ایران در زمینه وحدت و تقریب است.

علمای پاکستانی: پیاده شدن الگوی زندگی مسالمت‌آمیز مذاهب در دانشگاه مذاهب اسلامی نمونه و بی نظیر

در ادامه این نشست تعدادی از علما و استادان حاضر به بیان دیدگاه‌های خود درخصوص اهمیت وحدت اسلامی پرداختند و از این که در جمهوری اسلامی ایران چنین دانشگاهی توانسته پیروان مذاهب مختلف را دور هم جمع کرده و یک زندگی مسالمت آمیز را پیاده کند، نمونه و بی‌نظیر دانستند و معرفی بیش از پیش این مرکز علمی و توفیقاتی که داشته را خواستار شدند.

در پایان این نشست تندیسی از طرف رئیس دانشگاه پیشاور پاکستان به حجت‌الاسلام والمسلمین اهدا شد و وی نیز تندیس دانشگاه مذاهب اسلامی را به نماینده هیات پاکستانی تقدیم کرد.

/ایسنا

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.