امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Sunday, 28 April , 2024
امروز : یکشنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳
شناسه خبر : 59043
  پرینتخانه » اجتماعی, علم و سلامت تاریخ انتشار : 20 خرداد 1396 - 13:00 | | ارسال توسط :

روزه داری با رژیم غذایی فرق دارد/وعده سحری حذف نشود

یک متخصص تغذیه، روزه داری را متفاوت با رژیم غذایی دانست و گفت: به هیچ عنوان وعده سحری نباید حذف شود، زیرا برای بدن تبعات منفی دارد.

به گزارش بابل نوین، دکتر فیروزه حسینی اصفهانی در برنامه نبض شبکه خبر، به موضوع روزه داری و تفاوت آن با رژیم غذایی اشاره کرد و افزود: در روزه داری سلامت معنوی بسیار مهم است و برای رسیدن به این بعد از سلامتی باید مسائل تغذیه ای هم رعایت شود که در سلامت روزه داران تاثیر گذار است.

وی ادامه داد: روزه داران همانند روزهای عادی سال باید از همه گروه های غذایی به شکل مناسب و کافی و در جای خود استفاده کنند تا از فواید جسمی روزه داری بهره کافی ببرند.

حسینی اصفهانی گفت: ۵ گروه غذایی اصلی باید در وعده های افطار و سحر مانند روزهای عادی سال مورد توجه قرار گیرد که عبارتند از: نان و غلات، سبزیجات، شیر، حبوبات و چربی ها که متناسب با گروه های سنی متفاوت است.

این متخصص تغذیه با اشاره به نوشیدنی های وعده افطار افزود: در وعده افطار از نوشیدنی های مناسبی همچون شیر و چای ولرم استفاده کنند و در این وعده از خرما، گردو و نان و پنیر بهره ببرند و در مقابل این روش صحیح نباید از آب سرد استفاده کنند که منجر به ناراحتی معده و دستگاه گوارشی می شود.

وی ادامه داد: بسیاری بر این باورند که بدن به آب نیاز دارد و متاسفانه بر همین اساس در وعده افطار و سحر بسیار آب می نوشند که باید به آنها بگویم ۸ لیوان آب مورد نیاز بدن را باید بین وعده افطار تا سحر بنوشند و این نوشیدن آب باید به صورت تدریجی باشد نه یکباره.

این متخصص تغذیه در مورد رفتار های صحیح در وعده سحری افزود: به روزه داران توصیه می کنیم در وعده سحر از غذاهای کم چرب، کم نمک و غذای با گوشت کمتر استفاده کنند، زیرا این غذاها باعث ایجاد تشنگی در طول روز می شوند.

وی ادامه داد: استفاده از سالاد با کاهو و میوه ها بین وعده افطار و سحر هم به روزه داران توصیه می شود زیرا اینها آب را در خود نگه می دارند و می توانند تشنگی افراد روزه دار را در طول روز کاهش دهند.

این متخصص تغذیه گفت: مصرف غذاهای چرب و سنگین مانند آش و حلیم که چربی زیادی دارند باعث افزایش وزن می شوند و بهتر است در وعده شام از این غذاها استفاده شود تا بدن تا رسیدن وعده سحر وقت کافی برای هضم آنرا داشته باشد./ص

 

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.