Sunday, 28 April , 2024
امروز : یکشنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳
امروز : یکشنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳
اخبار ویژه مازندران »
- دعوت آحاد جامعه به حضور در راهپیمایی روز قدس
- دومین گردهمایی سرداران و امیران پایتخت شهدای شمالی کشور برگزار شد
- پیگیری مطالبات مردم از سوی رسانهها بزرگترین کارکرد خبرنگاران/ کار خبر و اطلاعرسانی نوعی جهاد تبیین است/مدیرانی که پاسخگوی رسانهها ومردم نیستند عملکردشان قابل پذیرش نیست
- چه کسی پاسخگوی عدم بهرهبرداری مردم بابل و مازندران از توان علمی دانشگاهیان منطقه است/کسب رتبه نخست کشور و ششم جهان توسط دانشگاه نوشیروانی در مرجعیت علمی تایمز/مسئولان بیشتر به ظرفیتهای دانشگاه نوشیروانی در حل مشکلات توجه کنند
- دکتر آرایی عضو شورای پژوهش و فناوری فنی و حرفهای کشور شد
شناسه خبر : 59365
پرینتخانه » آخرین اخبار
تاریخ انتشار : 25 خرداد 1396 - 12:14 | | ارسال توسط : roroi
شیوع وبا در مناطق شمالی کشور/ آب های زیر زمینی، عامل انتقال وبا به انسان
رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در گفتگو با خبرنگار جامعه خبرگزاری میزان گفت: بیماری وبا بیشتر در مناصق شمالی و در آب و هوای مربوط مرطوب شیوع پیدا میکند و عامل اصلی انتقال آن، آبهای آلوده است.
به گزارش بابل نوین، محمد حسین عزیزی در خصوص شیوع بیماری وبا در مناطق شمالی کشور گفت: وبا از جمله بیماریهای واگیرداری است که ویروس آن بیشتر در مناطق شمالی کشور در شرایط آب و هوایی مرطوب رشد و منتشر میشود و در حال حاضر در این مناطق شروع به فعالیت کرده است.
وی افزود: آبهای آلوده یکی از مهمترین عامل انتقال بیماری وبا است. این در حالی است که مدفوع انسان در طی فرآیند ارتباط فاضلابهای انسانی با آبهای زیر زمینی، آب را آلوده کرده و در صورت مصرف آن افراد بیمار میشوند.
رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران خاطر نشان کرد:وبا تنها از طریق دهان و ارتباط مستقیم با افراد مبتلا به بیماری منتقل میشود بنابراین مصرف آب رود خانهها و جویها برای آشامیدن و شست و شو خطرناک است ومی تواند بیماری را به راحتی به فرد منتقل کند.
وی عنوان کرد: آبیاری و کاشت سبزیجات و میوه جات توسط آبهای زیر زمینی و آب جویها و رودخانه ها، میتواند خطر ابتلا به بیماری را افزایش دهد؛ بنابراین توصیه میشود کشاورزان در نوع آب مصرفی برای آبیاری این محصولا دقت لازم را داشته باشند و از سلامت آبهای زیرزمینی قبل از مصرف اطمینان حاصل کنند.
عزیزی اذعان داشت: محصولاتی، چون حبوبات و برنج، در صورت آبیاری با آبهای آلوده به فاضلاب و ناقل بیماری وبا، نمیتوانند ناقل بیماری وبا باشند چرا که قبل از مصرف، این محصولات خشک شده و همه میکروبهای موجود در آن از بین میرود.
وی در ادامه گفت: با برخورد پوست با آبهای زیر زمینی در مشاغلی، چون شالیکارهای برنج، وبا منتقل نمیشود و تنه از طریف خوردن آب آلوده از دهان بیماری به بدن وارد میشود؛ بنابراین توصیه میشود از آبهای تصفیه شده، جوشانده شده و آبهای بسته بندی شده برای آشامیدن استفاده شود.
رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران خاطر نشان کرد: رعایت نکات بهداشتی، شستن مداوم دستها، جداسازی وسایل شخصی فرد مبتلا و عدم ارتباط مستقیم با بیمار مبتلا میتواند امکان انتقال بیماری را کاهش دهد. همچنین توصیه میشود در صورت بروز علائم بیماری، چون اسهال و استفراغ شدید در بدن، حتما به پزشک مراجعه شده و از نگهداری بیمار در خانه اکیدا پرهیز شود. /ص
خبرگزاری میزان
برچسب ها
آب آلوده , اخبار سلامتی بابل نوین , شالیکار , شست و شو , شمال , شیوع , صنایع غذایی , محمد حسین عزیزی , واگیردار , ویروس
به اشتراک بگذارید
https://babolnovin.ir/?p=59365
تعداد دیدگاه : ۰
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.