امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Sunday, 28 April , 2024
امروز : یکشنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳
شناسه خبر : 58252
  پرینتخانه » اجتماعی تاریخ انتشار : 08 خرداد 1396 - 14:32 | | ارسال توسط :

عمده‌ترین مشاغلی که در معرض تب کریمه کنگو قرار دارند

چوپانان، قصابان، دامداران، کارگران کشتارگاههای دام، کشتارکنندگان غیر مجاز دام و پرستاران جمعیت عمده در معرض بیماری تب کریمه کنگو هستند.

به گزارش بابل نوین،  عباس عباسی مدیر کل دفتر نظارت  بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی  با تشریح ابعاد مختلف  بیماری تب کریمه کنگو گفت: تب خون ریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری ویروسی و مشترک بین انسان ودام است که از طریق گزش کنه ، ترشحات دام آلوده ، خون دامهای آلوده، لاشه های ذبح شده  و له نمودن کنه آلوده ؛ به انسان منتقل و می تواند باعث بیماری در انسان شود .

 

وی در ادامه افزود: دام های اهلی شامل گاو،گ وسفند، بز، شتر و شتر مرغ بیشتر در معرض ابتلای این بیماری هستند و تشخیص این بیماری در دام های زنده و بازرسی های بعد از کشتار ، بسیار دشوار است. همچنین با توجه به حساسیت ویروس نسبت به PH اسیدی،  مهمترین راهکار جلوگیری از سرایت این بیماری به انسان ، نگهداری انواع گوشت دام ذبح شده لااقل بمدت ۲۴ ساعت  در دمای ۴-۰ درجه قبل از مصرف است.

 

مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی  جمعیت انسانی در معرض خطر این بیماری را عمدتاً چوپانان، قصابان، دامداران، کارگران کشتارگاههای دام، کشتارکنندگان غیر مجاز دام و پرستاران عنوان کرد.

 

عباسی مهمترین راهکارهای پیشگیری از بیماری را، مبارزه با انگلهای خارجی (کنه ها) از طریق سمپاشی، آموزش دامداران و کارکنان در معرض خطر، استفاده از پوشش های مناسب، بالا بردن امنیت فردی، سرد نمودن لاشه بمدت ۲۴ ساعت در درجه یخچال، در معرض قرار نگرفتن افراد با ترشحات دام بیمار، عدم عرضه کشتار غیر مجاز در معابر عمومی و خارج از کشتارگاه، تهیه گوشت از مجاری مجاز و دارای مهر و لیبل دامپزشکی و همچنین  افزایش مراقبت های قرنطینه ای درمبادی ورودی دام به کشور دانست.

 

وی به شهروندان توصیه کرد گوشت مصرفی را فقط از فروشگاه های مجاز تهیه کنند و قبل از خرید حتما به مهر و لیبل دامپزشکی مندرج بر لاشه کشتار توجه نمایند. همچنین بهتر است گوشت خریداری شده بمدت ۲۴ ساعت در یخچال منزل نگهداری و سپس مصرف شود. /ص

خبرگزاری دانشجو

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.