امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Sunday, 28 April , 2024
امروز : یکشنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳
شناسه خبر : 63085
  پرینتخانه » اجتماعی تاریخ انتشار : 15 مرداد 1396 - 16:45 | | ارسال توسط :

نوشتن عبارت’ تازه’ در فرآورده های غذایی شرط دارد

معاون اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: درج واژه 'تازه' در فرآورده غذایی مشروط است و هیچ تولید کننده ای حق ندارد خارج از ضوابط ، عنوان یا مطلبی را به مفهوم فرآورده اش اضافه کند.

به گزارش بابل نوین، سازمان غذا و دارو، سمیره صباح اظهار کرد: عبارت ‘تازه’ و به تعبیری fresh از جمله اظهارات توصیفی رایج برحسب مواد غذایی به حساب می آید که به توصیف حالت یا فرآوری انجام شده روی مواد غذایی دلالت دارد و نوشتن این عبارت روی مواد غذایی، فقط زمانی امکانپذیر است که روی آن محصول، فرآیند حرارتی، انجماد یا هر شکلی از نگهداری ماده غذایی انجام نشده باشد.
وی تاکید کرد: از واژه ‘تازه’ نمی توان برای ‘بیان طعم فرآورده’ و’نام تجاری فرآورده’ استفاده کرد اما می توان آن را روی مواد غذایی تازه بسته بندی شده و افزودن واکس و پوشش ها با درجه غذایی براساس ضوابط و معیارهای موجود، بکار برد.
وی ادامه داد: بکارگیری محلول شستشوی کلر ملایم با اسید ملایم در حین تولید و پرتودهی ماده غذایی خام نیز از مواردی هستند که در آنها می توان از واژه ‘تازه’ استفاده کرد.
معاون اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو در عین حال تصریح کرد: استاندارد ملی ایران به شماره ۶۶۲۹ که به موضوع ویژگی و آزمون های پنیر تازه می پردازند، پنیر تازه پاستوریزه را از این قاعده مستثنی کرده است. /ص

ایرنا

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.