امروز : یکشنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳
- دعوت آحاد جامعه به حضور در راهپیمایی روز قدس
- دومین گردهمایی سرداران و امیران پایتخت شهدای شمالی کشور برگزار شد
- پیگیری مطالبات مردم از سوی رسانهها بزرگترین کارکرد خبرنگاران/ کار خبر و اطلاعرسانی نوعی جهاد تبیین است/مدیرانی که پاسخگوی رسانهها ومردم نیستند عملکردشان قابل پذیرش نیست
- چه کسی پاسخگوی عدم بهرهبرداری مردم بابل و مازندران از توان علمی دانشگاهیان منطقه است/کسب رتبه نخست کشور و ششم جهان توسط دانشگاه نوشیروانی در مرجعیت علمی تایمز/مسئولان بیشتر به ظرفیتهای دانشگاه نوشیروانی در حل مشکلات توجه کنند
- دکتر آرایی عضو شورای پژوهش و فناوری فنی و حرفهای کشور شد
نوشتن عبارت’ تازه’ در فرآورده های غذایی شرط دارد
به گزارش بابل نوین، سازمان غذا و دارو، سمیره صباح اظهار کرد: عبارت ‘تازه’ و به تعبیری fresh از جمله اظهارات توصیفی رایج برحسب مواد غذایی به حساب می آید که به توصیف حالت یا فرآوری انجام شده روی مواد غذایی دلالت دارد و نوشتن این عبارت روی مواد غذایی، فقط زمانی امکانپذیر است که روی آن محصول، فرآیند حرارتی، انجماد یا هر شکلی از نگهداری ماده غذایی انجام نشده باشد.
وی تاکید کرد: از واژه ‘تازه’ نمی توان برای ‘بیان طعم فرآورده’ و’نام تجاری فرآورده’ استفاده کرد اما می توان آن را روی مواد غذایی تازه بسته بندی شده و افزودن واکس و پوشش ها با درجه غذایی براساس ضوابط و معیارهای موجود، بکار برد.
وی ادامه داد: بکارگیری محلول شستشوی کلر ملایم با اسید ملایم در حین تولید و پرتودهی ماده غذایی خام نیز از مواردی هستند که در آنها می توان از واژه ‘تازه’ استفاده کرد.
معاون اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو در عین حال تصریح کرد: استاندارد ملی ایران به شماره ۶۶۲۹ که به موضوع ویژگی و آزمون های پنیر تازه می پردازند، پنیر تازه پاستوریزه را از این قاعده مستثنی کرده است. /ص
ایرنا
fresh , اخبار اقتصادی بابل نوین , انجماد , پنیر , تازه , سازمان غذا و دارو , فرآوری , محصول , معیار , مواد غذایی , نام تجاری , واکس
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.