امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Saturday, 27 April , 2024
امروز : شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
شناسه خبر : 56191
  پرینتخانه » اجتماعی تاریخ انتشار : 12 اردیبهشت 1396 - 13:52 | | ارسال توسط :

۳ برابر شدن ضریب سختی کار پرستاران بخش های سوختگی و روانی

معاون پرستاری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ضریب سختی کار پرستاران بخش های سوختگی و روانی بر اساس مصوبه هیات امنای دانشگاه های علوم پزشکی از هزار به سه هزار افزایش یافت و از اردیبهشت امسال با اعمال ضریب جدید حق سختی کار کارکنان و پرستاران این بخش ها، سه برابر می شود.

به گزارش بابل نوین، محمد میرزابیگی روز سه شنبه در گفت و گو با  ایرنا افزود: بحث اصلاح و افزایش ضریب سختی کار کارکنان بخش های روانی و سوختگی بیمارستان ها در اجلاس هیات امناهای دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور سه کلان منطقه به تصویب رسیده است و این برنامه برای سایر کلان منطقه های کشور نیز در دستور کار است.
وی گفت: اجلاس هیات امناهای کلان منطقه های آمایشی دانشگاه های علوم پزشکی در سایر کلان منطقه های آمایشی وزارت بهداشت به نوبت در حال برگزاری است و موضوع افزایش ضریب سختی کار پرستاران بخش های سوختگی و روانی در این مناطق نیز به نوبت در این اجلاس ها بحث و بررسی می شود و به تصویب می رسد و مانند سه کلان منطقه قبلی، در بقیه هم مخالفتی نخواهد بود.
وی ادامه داد: بر اساس مصوبه اخیر ضریب سختی کار کارکنان بخش های روانی و سوختگی از هزار به ۳ هزار افزایش یافته که این تغییر ضریب تأثیر مناسبی در افزایش پرداختی حق سختی کار کارکنان این بخش های بیمارستانی خواهد داشت.
معاون پرستاری وزیر بهداشت تصریح کرد: این حق پرستاران مدت ها از طریق دو معاونت پرستاری و معاونت توسعه وزارت بهداشت مورد پیگیری بود که اخیراً با دستور مستقیم وزیر بهداشت در دستور کار مشترک تمام هیات امناهای دانشگاه های علوم پزشکی گرفت و در حال تصویب است .
وی افزود: این مصوبه از نیمه اول امسال برای تمام کارکنان شاغل در بخش های سوختگی و روانی بیمارستان های سراسر کشور قابل اعمال است.
بر اساس قانون برنامه توسعه پنجم و به منظور توزیع عادلانه منابع، ایجاد فرصت های برابر، امکان نظارت دقیق و انتقال قدرت تصمیم گیری، جلوگیری از تجمع امکانات و مشارکت دانشگاه های علوم پزشکی در امور منطقه ای و فرااستانی، بر اساس مصوبه هیات دولت دانشگاه های علوم پزشکی به ۱۰ کلان منطقه کشور تقسیم شده اند.
هم اکنون حدود ۶۰ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی-درمانی در کشور فعالیت می کنند./ص

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.