امروز : شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
- دعوت آحاد جامعه به حضور در راهپیمایی روز قدس
- دومین گردهمایی سرداران و امیران پایتخت شهدای شمالی کشور برگزار شد
- پیگیری مطالبات مردم از سوی رسانهها بزرگترین کارکرد خبرنگاران/ کار خبر و اطلاعرسانی نوعی جهاد تبیین است/مدیرانی که پاسخگوی رسانهها ومردم نیستند عملکردشان قابل پذیرش نیست
- چه کسی پاسخگوی عدم بهرهبرداری مردم بابل و مازندران از توان علمی دانشگاهیان منطقه است/کسب رتبه نخست کشور و ششم جهان توسط دانشگاه نوشیروانی در مرجعیت علمی تایمز/مسئولان بیشتر به ظرفیتهای دانشگاه نوشیروانی در حل مشکلات توجه کنند
- دکتر آرایی عضو شورای پژوهش و فناوری فنی و حرفهای کشور شد
با این ۷ مواد غذایی بهاری پرانرژی داشته باشید
به گزارش بابل نوین، برخی از خوراکیها به دلیل وجود ترکیبات مغذی و خاص علاوه بر حفظ سلامت بدن میتوانند برای مدت زمان طولانی در فرد احساس سیری ایجاد کنند.
هندوانه، داروی تقویت ضعف و ناتوانی
حدود ۹۳ درصد از حجم هندوانه را آب تشکیل میدهد، براساس تحقیقات مصرف آب برای حفظ انرژی بدن، تنظیم الکترولیت، دریافت ویتامینهای A، B۶ و C بسیار مفید است.
هندوانه را میتوان به تنهایی یا به صورت آبگیری شده یا همراه با مقداری پنیر خامهای، روغن زیتون، آب لیموترش، نان تست تکه شده و برگ نعناع تازه مصرف کرد.
دانههای آجیل حاوی انواع ویتامینها، مواد معدنی و مورد نیاز بدن هستند از جمله در بادام، منیزیم، فولات، ریبوفلاوین و سایر ترکیبات ویتامین B وجود دارد که برای تقویت جسم، سوزاندن کالریهای اضافی و حفظ استقامت بدنی مفید است.
کشمش یک میان وعده مغذی است و در صورت مصرف به همراه غلات سبوس دار، آجیل، در کنار ماست، شیر و یا حتی با نوشیدنیها و کیکهای کم شیرین میتواند انرژی مورد نیاز بدن را برای مدت زمان مناسبی تامین کند.
کارشناسان توصیه میکنند افراد برای بهره مندی از خواص کشمش این خوراکی خوش طعم را به همراه وعده صبحانه مصرف کنند تا در طول روز تقویت شده انرژی کسب کنند.
این دانه روغنی منبع بسیار خوبی از فولات، منیزیم، ریبوفلاوین و ویتامین B است که نقش حیاتی در تبدیل غذا به انرژی دارند.
دانه سویا را میتوانید به صورت بخارپز یا به صورت خام و یا به همراه پودر فلفل قرمز، نمک و مقداری برنج مصرف کرد.
انواع دستورات آشپزی برای تهیه خوراک با استفاده از سویا وجود دارد.
این ماده خوراکی حاوی پروتئین، فیبر و مواد مغذی از جمله منیزیم و آهن است و برای تقویت انرژی و قوای جسمانی بسیار مفید است.
میتوانید شربتی خوش طعم و کم شیرین با استفاده از ترکیب تخم شربتی و آب با عصاره مرکبات، مقداری عسل، لیموترش و یا عصاره افرا تهیه کنید و پس از خنک شدن در یخچال به عنوان یک نوشیدنی ورزشی مصرف کنید و همراه خود داشته باشید.
همچنین میتوانید این دانه را به ترکیب ماست و بلغور جوی دو سر اضافه کنید و به عنوان یک دسر خوش طعم مصرف کنید.
بسیاری از ماهیهای روغنی از جمله سالمون، قزل آلا، ماهی ساردین و یا ماهی کیلکا دارای خواص انرژی دهندگی و نیروزایی هستند.
این ماهیها منبع غنی از آهن هستند که وظیفه انتقال آهن را در اطراف بدن و ماهیچهها برعهده دارد و میتواند باعث افزایش قدرت استقامتی بدن برای مدت زمان مناسبی شود.
میتوانید ماهیهای روغنی را به صورت آب پز، بخار پز، کبابی و یا پخته و خرد شده به همراه ماکارونی، خوراک کلم، تکههای فلفل قرمز و روغن زیتون مصرف کنید.
خانواده توتها حاوی مقادیر زیادی ویتامین c هستند و مصرف آنها میتواند باعث رفع احساس خستگی، تقویت قوای جسمانی، دریافت آنتی اکسیدانهای ضروری برای بدن و در نتیجه افزایش انرژی مورد نیاز بدن شود.
توت فرنگی را میتوانید به انواع شیوهها مصرف کنید از جمله به صورت خام، به همراه سالاد میوه، به صورت مارمالاد و مربا و در کیکهای کم شیرین که با خوردن آن انرژی مورد نیاز بدن تامین میشود.
آجیل , اخبار سلامتی بابل نوین , انرژی , بهار , تخم شربتی , سلامت , سویا , سیری , کشمش , کوه نوردی , ماهی , مواد غذایی , هندوانه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.