امروز : شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
- دعوت آحاد جامعه به حضور در راهپیمایی روز قدس
- دومین گردهمایی سرداران و امیران پایتخت شهدای شمالی کشور برگزار شد
- پیگیری مطالبات مردم از سوی رسانهها بزرگترین کارکرد خبرنگاران/ کار خبر و اطلاعرسانی نوعی جهاد تبیین است/مدیرانی که پاسخگوی رسانهها ومردم نیستند عملکردشان قابل پذیرش نیست
- چه کسی پاسخگوی عدم بهرهبرداری مردم بابل و مازندران از توان علمی دانشگاهیان منطقه است/کسب رتبه نخست کشور و ششم جهان توسط دانشگاه نوشیروانی در مرجعیت علمی تایمز/مسئولان بیشتر به ظرفیتهای دانشگاه نوشیروانی در حل مشکلات توجه کنند
- دکتر آرایی عضو شورای پژوهش و فناوری فنی و حرفهای کشور شد
موادغذایی دارای آرم استاندارد مورد تایید و در سلامت کامل هستند
به گزارش بابل نوین، منوچهر جمالی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در رابطه با برخی اظهارات مبنی بر استفاده از گوشت سگ و گربه در تولید فرآوردههای گوشتی اظهار کرد: معاونت غذا و دارو و دانشگاههای علوم پزشکی نظارت دقیقی را برای روند تهیه و تولید سوسیس و کالباس داشته و فعالیت کارخانجات از سوی آنها رصد و ارزیابی میشود.
وی با بیان اینکه فرآیند و تولید سوسیس و کالباس مشکلی نداشته و تحت نظارت شدید است، تصریح کرد: استفاده از فرآوردههای گوشتی برای سلامتی مضر بوده و نمیتوان افراد را به استفاده توصیه کرد، اما مردم نباید نگرانی از بابت کیفیت محتوا و مواد اولیه سوسیس و کالباس داشته باشند، زیرا نظارت مناسبی از سوی متولیان بر عملکرد کارخانجات تولیدکننده صورت میگیرد.
جمالی با تاکید بر اینکه معاونت غذا و دارو و دانشگاههای علوم پزشکی متولی نظارت بر کیفیت فرآوردههای گوشتی مانند سوسیس و کالباس است، ادامه داد: ممکن است مانند سایر صنفها در روند تولید سوسیس و کالباس نیز تخلفی رخ دهد که به طور قطع باید با متخلفان به صورت جدی و قاطع برخورد شود، زیرا سلامت مردم در معرض تهدید قرار میگیرد.
وی افزود: هیچ نگرانی از بابت استفاده از مواد غذایی که دارای آرم استاندارد بوده و سلامت آنها از سوی سازمان غذا و دارو تایید شده باشد وجود ندارد.
جمالی با رد شائبه استفاده از گوشت دامهای بیمار در تولید و سوسیس و کالباس افزود: نظارت بر کشتار دامها بر عهده سازمان دامپزشکی است؛ گوشتهای تولید شده پس از کشتار تحت نظارت اداره کل نظارت بر مواد غذایی وزارت بهداشت بوده و سپس از سوی سازمان استاندارد تایید میشود؛ بنابراین هیچ نگرانی در این رابطه وجود ندارد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با تاکید بر اینکه برای رفع نگرانی مردم نظارتها بر عملکرد کارخانجات سوسیس و کالباس باید تشدید شود، گفت: کارخانجات سوسیس و کالباس باید در جهت تولید سوسیس و کالباس به گونهای گام بردارند که نگرانی مردم از بابت سلامت مواد اولیه این فرآوردهها مرتفع شود؛ انتظار میرود با تشدید نظارت بر عملکرد این مراکز خیال مردم از بابت کیفیت فرآوردههای گوشتی راحت شود./م
اخبار سلامت بابل نوین , دانشگاههای علوم پزشکی , سازمان دامپزشکی , فرآوردههای گوشتی , کارخانجات سوسیس و کالباس , کشتار دامها , کمیسیون بهداشت و درمان مجلس , گوشت سگ و گربه , معاونت غذا و دارو , منوچهر جمالی
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.